Hana, Nandi i Aleksandra: Popričali smo s tri kandidatkinje koje su se prilično istaknule u prvoj emisiji "Gospodina Savršenog"

PR/WhatsApp
Dugoočekivani reality show, inačica američkog "Bachelora" nas je jučer prikovala za ekrane. Vidjeli smo čak 19 kandidatkinja RTL-ova showa "Gospodin Savršeni", ali popričali sa njih tri kandidatkinje koje lako možemo zamisliti u finalu
Vidi originalni članak

Ne znamo gdje si ti provela ponedjeljak navečer, no mi smo sjele pred ekran kako bismo vidjele "Godpodina Savršenog", hrvatsku inačicu popularnog američkog realityja. Gospodina Savršenog, točnije Gorana Jureneca smo već upoznali. On je 38-godišnji Hrvat s adresom u Berlinu, model, sportaš, bivši košarkaš. Sebe ističe kao maminog sina, no ne u negativnom kontekstu - privržen je majci i bitno mu je majčino mišljenje. Dakle, Goranova majka će sasvim sigurno secirati ove mlade dame koje su se jučer, među ostalima, predstavile u showu: 

Hana Rodić

Bez puno dvojbe, Antonija Blaće je ovu 21-godišnju Zagrepčanku već nazvala hrvatskom Megan Fox. Nas ipak malo više podsjeća na Rubí iz istoimene meksičke telenovele, no njoj su drage turske serije jer po njenom mišljenju najzgodniji slavni muškarac na svijetu je Burak Özçivit! Hana Rodić je sve samo ne tipična djevojka u dvadesetima - ne druži se previše sa ženama jer su ljubomorne na njezin izgled, govori japanski i velika joj je želja posjetiti Kyoto, a trenirala je tae-kwon-do, hip-hop i latinoameričke plesove... Hana je promotorica u noćnim klubovima, pa nije rijetkost da su slike iz noćnih izlazaka iz klubova Revelina, Ritza ili Teama najčešće postane na njezinom profilu.

"Trenutačno radim kao model te kao PR menadžer većinom za noćne klubove, ali iskreno zasitila sam se posla od kojeg se od mene očekuje da budem noćna ptica.", priznaje za miss7 Hana te nam otkriva nešto što iz priloga o njoj nije bilo poznato... "Nisam vam otkrila da sam bila finalistica za Kraljicu Zagreba 2018., a neko sam vrijeme sam radila kao Lotto djevojka u Pin projektu te sam emisiju vodila na engleskom jeziku i moram priznati da mi nedostaje posao voditeljice, ali nikad ne znaš što te sutra čeka!"

Sudeći prema slikama na Instagramu, Hana je partijala u društvu ekipe fashion ekipe, posebno modnih fotografa. Doduše, malo je vlastitih fashion fotografija koje je Hana na svom profilu objavila, no obožavatelja dosta ima, točnije njih više od 2000 na Instagramu. O svojim konkurenticama u showu, Hana kaže: 

"Djevojke me se ne trebaju bojati kao konkurencije. Svaka od nas je posebna, no samo je na nama kako ćemo iskoristiti našu priliku."

Ova 21-godišnja Zagrepčanka za sebe kaže da je vrlo svestrana - osim modelingom, bavila se i modnim dizajnom, no make up joj je ipak preokupacija. "Šminkanje, koji mi je bio hobi, pretvorila sam kao još jedan izvor prihoda te sam šminkala za snimanja, revije i glazbene spotove... Sada vidite zašto nemam dečka.", smije se vlasnica Instagram profila Honey Makeup art.

Prvi dojmovi o Goranu su joj više nego pozitivni, djeluje joj simpatično i zrelo te zaključuje: "Savršeni muškarac ne postoji! Kao ni žena, samo je na nama koliko dobro možemo prihvatiti tuđe mane i zavoljeti osobu onakvu kakva jest."

 

Nandi Uzelac

Splićanka Nandi Uzelac još je jedna u nizu kandidatkinja koja sudjeluje u borbi za srce Gospodina Savršenog, a otkrila nam je kako njezina prijava za emisiju nije išla jednostavno jer je bila skeptična i predomišljala se, ali da je na kraju ipak prevladala njezina spremnost za nova iskustva. Ova 29-godišnjakinja svestrana je mlada žena u pravom smislu te riječi. Kaže kako je mijenjala zanimanja i fakultete kako je sazrijevala i upoznavala svoje afinitete. Svoj život dijeli na tri razdoblja - kada je studirala medicinu, potom pravo i sada kada studira ekonomiju i “živi od izlazaka”. 

“Trenutačno mi je izvor prihoda clubbing. Volim izlaziti čime sam spojila i to da imam pokrivenu egzistenciju. Nije mi problem raditi i volim biti samostalna. Spremna sam tražiti svoju sreću, a ne sjedim i čekam je,” rekla nam je. Za ovu djevojku idealno i savršeno ne postoji. Smatra kako su najvažniji karakter i kemija, koja se dogodi ili ne. Fizički je netko može privući samo na kratke staze, a osvaja je karakter: “Volim ljude koji su otvorenih vidika, uživaju u životu, putovanjima i hrani. Bitno mi je da znaju zrelo komunicirati.”

A otkrila nam je i što je za nju savršen spoj: “Za mene je idealan spoj kad s nekim uživam u razgovoru, volim diskusije. Doduše, kvalitetna čaša šampanjca uz neko gurmansko jelo nije naodmet.” Ne voli se opisivati kao konkurenciju jer tvrdi da je unatoč čvrstom stavu i izgledu prijateljski nastrojena. Voli velika društva i svakom je spremna pomoći. Svjesna je da su ostale djevojke i ona u situaciji rivalstva, ali smatra da im to treba biti poticaj da iz njih izađe njihovo najbolje lice.

“Za sada me ne drži mjesto jer nisam zasnovala obitelj. Kada više ne budem imala luksuz samačkog života, spremna sam se skrasiti uz voljenu osobu i lokacija mi nije problem. Putovanja me obogaćuju kao osobu, ljubav će me zadržati na mjestu. Kilometri su samo geografski problem i bila bih spremna na kompromis. Dosad sam imala bitnih veza (u jednoj sam ja bila mlada i negativac, pa mi se reflektiralo kroz drugu koja me naučila i formirala u osobu kakva sam danas). Imam dovoljno godina i priželjkujem obitelj i brak, dapače, to i tražim. Nadam se da ću to i pronaći, možda i u ovoj emisiji. Pratite show i otkrit ćete jesam li kuma ili mladenka,” zaključila je. 

Aleksandra Mitrović

Lijepa Aleksandra Mitrović sinoć nije dojmila samo Gospodina Savršenog već i sve nas - već smo kad je izašla iz auta znali da je ova djevojka nešto posebno, a slično je, izgleda, gledaju i druge kandidatkinje, s obzirom na to da joj je jedna odmah uzviknula "Evo mlade"! 24-godišnja Beograđanka živi posvuda po svijetu, kako se bavi modelingom - prema njenom Instagram profilu, rekli bismo da dane trenutno provodi marljivo radeći negdje "preko mora".

Kao što već znaš, ova kulturologinja i marketinška menadžerica u kulturnim i medijskim ustanovama, zna svirati flautu, a u manekenstvo je ušla zahvaljujući visini i vitkom tijelu. Nije krila kako uživa baveći se manekenstvom jer joj je omogućilo da proputuje svijetom i upozna zanimljive ljude. Koliko vidimo, najviše je vremena provela radeći u Miamiju i New Yorku, gdje je svakako spojila ugodno i korisno, pa je i puno izlazila, između ostaloga posjetila i Ultra festival. No Aleksandra je sada spremna za osnivanje obitelji; kroz modeling koji ju je natjerao da reagira brzo i bude ambiciozna, shvatila je prave vrijednosti u životu, a to su neupitno ljubav i obitelji. Dosad njen ljubavni život nije bio baš "bogat", ali se zato veseli budućnosti. Ona i Goran ne kriju iskrice, za kojega kaže da je fin, kulturan, ljubazan i duhovit. No kako saznajemo, njen idealan muškarac bi bio Eros Ramazzotti iz mlađih dana! Njega bi sigurno povela na spoj, na kojem samo očekuje da će se osjećati ugodno i opušteno. "Smatram da svi imamo vrline, ali i mane, koje nas čine baš tako unikatnim i savršenim kakvi jesmo. Bitno je naći onoga čije mane možemo razumjeti i zavoljeti. Tada ta osoba postaje savršena za nas", mudro zaključuje Aleksandra o savršenom muškarcu.

Trenutno, Aleksandra se radi pokretanjem vlastita biznisa, o kojem još ne priča javno, no upravo je ta kreativna strana stvaranja nekog proizvoda najviše veseli od ičega jer je vrlo kreativna i voli se izražavati kroz umjetnost.

"Ne volim ograničenja. Više bih voljela da ja ne govorim ništa, a da moja djela pričaju. Ili bih, pak, rekla mnogo riječi jer smatram da se o meni može reći puno više od tri riječi. Ako baš moram, rekla bih: iskrena, avanturistica, zaljubljena."

Voli girl power i smatra da žene jedna drugu trebaju podržavati, pa takav stav ima i s kandidatkinjama; "Ostale me se djevojke ne bi trebale bojati jer smatram da mi žene trebamo uvijek podržavati jedna drugu na putu do ostvarenja cilja, ako su ti ciljevi ispravni i čisti. Ne volim nepravednost i bezobrazluk.", izjavila nam je. 
Sada samo možemo čekati i vidjeti što će se sve dogoditi!

Posjeti Miss7.24sata.hr