H&M-ova prekrasna kuhinjska kolekcija od drva manga savršeno će se uklopiti u dom

H&M Home
Vidi originalni članak
  • H&M Home ima novu liniju drvenih kuhinjskih potrepština u koju smo se zaljubili već na prvi pogled
  • Kolekcija izrađena od drveta manga otporna je na vlagu i samim time savršena za sve kuhinjske avanture
  • Ovi će se komadi odlično uklopiti u svaki prostor - u rustikalnim interijerima stopit će se s ostatkom kuhinje, dok če onim modernijima dati dozu topline

Kada su Šveđani u pitanju, još su nas davnih dana razmazili jednostavnim, ali bezvremenskim dizajnom i kvalitetom koja je nerijetko na zavidnom nivou. Ne znamo je li H&M što se svojih Home kolekcija tiče učio od Ikee koja već desetljećima izbacuje jedan klasik za drugim, ali znamo da je H&M posljednjih godina uspio postati puno više od još jednog high street brenda, a u njihovoj ponudi proizvoda za uređenje i opremanje doma sve češće pronalazimo komade koji bi lako mogli postati novi 'must have'.

3-dijelni set drvenih zdjela, 130 Kn

2-dijelni set za serviranje, 87 Kn

Life&style Iza šarene H&M Home kolekcije stoji dizajnerica svjetskog glasa. Kako ljeto zamišlja India Mahdavi?

Nakon što su nas oduševili kolekcijom posuđa obojenom najdivnijim nijansama te detaljima za uređenje interijera u istom tonu, H&M Home je servirao novu kolekciju kuhinjskih dodataka i posuđa izrađenu od drveta manga u čiju smo se estetiku zaljubili na prvi pogled.

Zahvaljujući činjenici što je riječ o drvetu koje raste u tropskim krajevima, riječ je o materijalu koji odlično podnosi vlagu pa je puno sretnije rješenje od nekih drugih vrsta drveta iliti drugim riječima, kvalitetna opcija spremna za sve kuhinjske avanture.

Drvena daska za sjeckanje, 113 Kn

Drvene žlice za salatu, 156 Kn

Life&style Villeroy & Boch ima savršen set za jelo za sve koji muku muče s nedostatkom prostora

U ovoj su nam kolekciji najviše pozornosti privukle daske za rezanje te zdjele i pladnjevi za serviranje hrane, kutije za skladištenje namirnica, posuda za sadnju začinskog bilja i pribor za serviranje hrane i salata, a oni koji žele ekspresno osvježiti kuhinju bez velikog ulaganja, zasigurno će oduševiti i minimalističke drvene ručkice za namještaj te zidne vješalice.

Stalak za kolače, 217 Kn

Drvena vješalica, 34 Kn

Kutija za začine, 156 Kn

Life&style Vraćamo se u dnevne boravke, a Sinsay ima kolekciju u pastelnim nijansama koje razbijaju jesensko sivilo

Izgledom najjednostavniji mogući, ali zbog toga nimalo manje šarmantni, ovi će komadi odlično izgledati u apsolutno svakom domu. Dok će se u rustikalnim kuhinjama gotovo kameleonski uklopiti u interijer, onim će modernijima dati dozu topline, taman onoliko koliko je potrebno. Sviđa nam se jako i iskreno se nadamo da je ovo tek prva u nizu mnogih jednako lijepih kolekcija!

Posjeti Miss7.24sata.hr