Veliki novitet! Pogledaj kako bi uskoro mogli izgledati mobiteli koje koristimo

Vidi originalni članak
  • Zamisli mobilni telefon s cijelim zaslonom koji se preklapa i stane u svaki džep i torbu
  • Samsung Galaxy Z Flip odlikuje se revolucionarno fleksibilnim staklom, kamerom izrađenom za samostalan rad i dvostrukom baterijom koja traje cijeli dan
  • Tehnologija zaklapanja uređaja omogućuje videorazgovore bez upotrebe ruku i dosad neostvarive selfieje, a kamera je moćna i u noćnim uvjetima

Mobilni telefon već dugo nije samo telefon, on je tvoj pogled u svijet i praktičan modni dodatak bez kojeg ne možeš zamisliti nijedan izlazak iz svog doma. Kad biraš mobilni telefon, želiš uređaj koji će privlačiti poglede, ali i koji će biti praktičan i uklopiti se u tvoj stil. Neki od najljepših modela, još otkad su se pojavili početkom ovog milenija, su preklopni telefoni. Možeš li zamisliti da sada koristiš preklopni telefon? Nakon što te upoznamo sa zvijezdom ovog članka, tvoj odgovor sigurno će biti potvrdan.

Upoznaj Samsung Galaxy Z Flip! Ovaj telefon jedinstvenog oblika potpuni je zaokret u dizajnu telefona i mijenja oblik budućnosti. Malen, izdržljiv i različit od svih telefona koji su se dosad našli u tvojoj ruci.

Zaslon s preklopnim staklom

Upoznaj zaslon Galaxy uređaja s preklopnim staklom. Izrađen od ultra tankog Samsung stakla, omogućava prikaz epskih razmjera na glatkom, ravnom zaslonu. Preklapa se do iznenađujuće male veličine, što je odlično jer više nećeš morati birati što potrpati u svoju mikro torbicu za večernji izlazak, a što eliminirati. Bez brige, sve će stati! Jedinstveni oblik uređaja dodatno naglašava njegova upečatljiva vanjska strana koja se presijava.

S prednje ili stražnje strane, od vrha do dna, otvoren ili zatvoren i koje god strane ga gledaš, Galaxy Z Flip je divan uređaj. Kod Infinity Flex zaslona Galaxy Z Flip uređaja radi se o prožimajućem Dynamic AMOLED zaslonu koji donosi nevjerojatnu kvalitetu boja i smanjeno plavo svjetlo. Sa svojim smanjenim okvirima i bez udubljenja predstavlja 6,7 inča zapanjujućeg kinematografskog iskustva gledanja.

Nadahnut cvijetom lotosa, Hideaway Hinge zglob precizno je artikuliran za zadovoljavajuće preklapanje i čak omogućava prilagodbu kuta preklapanja. Tehnologija čišćenja odbija prljavštinu i prašinu čime se postižu preklopi elegantni poput tvog stila.

Novi pogled na snimanje fotografija

Tehnologija zaklapanja Galaxy Z Flip uređaja omogućuje videorazgovore bez upotrebe ruku i dosad neostvarive selfieje. I zato, zaklopi ga, zakreni, ili neka stoji. Kako god ga postavili, donosi potpuno nov način snimanja fotografija na telefonu. Preklapa se i zadržava položaj pod različitim kutovima čime ti pruža mogućnost da pod niskim kutom snimiš fotografije koje se poigravaju percepcijom i potiču na razmišljanje. 

Kamera Galaxy Z Flip uređaja moćna je čak i u noćnim uvjetima. Sekunde kadrova snimljenih uz dugo trajanje ekspozicije preobličuju se u djela vizualne umjetnosti sa svjetlosnim tragovima. A kada telefon sklopiš, on može stajati samostalno poput tronošca te upotrebom Noćnog Hyperlapse načina pružiti novu vrstu noćnih kadrova.

Video razgovori iz potpuno nove perspektive

Unaprijedi svoj glasovni poziv u Google Duo videopoziv i trenutačno iskusi jasnije videorazgovore uz prednju kameru od 10 MP. Kada uređaj sklopiš, aktivira se Flex način koji aplikacije dijeli napola, smještajući kontrole na donju polovicu - pretvarajući time gornju polovicu u područje za prikaz.

Uz dvije istovremeno otvorene aplikacije podigni upotrebu aplikacija na višu razinu. Ili još bolje, pokreni dvije istovremeno - možeš upariti aplikacije koje često zajedno koristiš. Uz App Pair i Multi Active Window, obavljanje više zadataka odjednom zadivljuje na masivnom zaslonu od 6.7".

Obavijesti na vanjskom zaslonu kada je zaklopljen

Čak i kada je u cijelosti preklopljen, možeš ga dodirnuti i prijeći prstom i tako upravljati telefonom. Što to točno znači? To znači da, kada je telefon preklopljen, obavijesti koje ti pristižu i dalje ćeš moći vidjeti - na vanjskom zaslonu. Dodirni ih te se pomoću značajke kontekstualnog kontinuiteta besprijekorno prebaci u aplikaciju nakon što otvoriš telefon. Ova cool opcija samo je još jedna u nizu koje će ti olakšati svakodnevicu.

Baterija sa snagom za cijeli dan

Dvostruka baterija donosi više napajanja u manje prostora i omogućava cjelodnevno preklapanje i otvaranje. Maksimalno iskoristi svako punjenje uz cjelodnevnu bateriju Galaxy Z Flip uređaja koja se odlikuje kapacitetom od 3300 mAh (uobičajeno) i najnaprednijom inteligencijom.

Posjeti Miss7.24sata.hr