Fotografi su uhvatili Cameron Diaz s kćeri, rijetka je ovo prilika vidjeti preslatku djevojčicu

Shutterstock Cameron Diaz
Vidi originalni članak
  • Cameron Diaz bila je jedna od najplaćenijih američkim glumica, no odlučila se povući iz svijeta glume te joj je obiteljski život postao prioritet
  • U braku s glazbenikom Benijem Maddenom krajem 2019. godine dobila je kćerkicu Raddix, koja je postala središte njezina svijeta
  • Za razliku od brojnih slavnih osoba, Cameron kćer želi zaštititi od očiju javnosti pa su njezine fotografije doista rijetke

Cameron Diaz je svojevremeno slovila za najplaćeniju glumicu na svijetu, a onda je svjetsku javnost iznenadila odlukom kako se povlači iz profesije koja ju je proslavila. Svoj posljednji film "Anne" snimila je 2014. godine, a nakon toga je odlučila uzeti stanku.

"Dvadeset godina stalno putujem i živim na filmskim setovima. U jednom sam trenutku shvatila da uopće ne znam tko sam ni gdje pripadam", otkrila je tada. No, glumačka pauza je potrajala četiri godine i rezultirala konačnom odlukom o prestanku bavljenja glumom.

Saznajemo Kći Julije Roberts pojavila se prvi puta na crvenom tepihu. Sliči li na slavnu majku?

Svoj poslovni fokus Cameron je usmjerila ka novim tržištima, no na prvom mjestu se našla njezina obitelj. Naime, ova 47- godišnjakinja je od siječnja 2015. godine u braku s Benjijem Maddenom, pjevačem američkog rock sastava "Good Charlotte".

Objava njihove veze je iznenadila mnoge koji nisu mogli povezati ovu "ljepoticu i zvijer" te su im predviđali kratkotrajnu avanturu. Ipak, pokazalo se kako je upravo šest godina mlađi Benji pravi muškarac za nju. "Moj suprug je najbolji. Izvrstan je čovjek i partner. Udaja za njega bila je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila", otkrila je jednom prilikom nadodajući kako je vrlo zahvalna na njemu.

Ovo je pravi razlog zašto je Cameron Diaz nestala iz svijeta filma i holivudskog glamura

Stars Kako slatko! 10-godišnja kći Mariah Carey pljunuta je slavna mama dok je utjelovljuje u jednoj kampanji

Par je krajem 2019. godine dobio i prvo zajedničko dijete, djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Raddix. Supružnici Madden lik svoje kćer nastoje zadržati podalje od znatiželjnih očiju javnosti pa ne ćudi što su veliko zanimanje izazvale paparazzi fotografije koje prikazuju kako djevojčica izgleda danas.

Cameron je s kćeri 'uhvaćena' ispred svog doma u Los Angelesu. Javnost je tako po prvi puta dobila priliku vidjeti ovu preslatku djevojčicu. Ekspresije glumičina lica otkrile su kako joj nimalo nije bilo drago što ih fotografi slijede u stopu, no od istih nije mogla pobjeći.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr