Flaška – detalj za modno osviještene

U ljetnim mjesecima je iznimno važno piti mnogo vode, ali postoji li mogućnost da boca za vodu ujedno bude trendi detalj? Naravno da postoji, jer u Hrvatsku je stigla Flaška.
Vidi originalni članak

Voda je važna kako bi naša koža bila lijepa, organizam hidratiziran te kako bismo izdržali visoke ljetne temperature. Međutim, plastične boce su nezdrave za okoliš, ali i za nas. Flaška smanjuje genotoksičnost vode, a ujedno je stylish dodatak kojim možete izraziti svoj stil.

Flaška je staklena bočica koja u roku od 5 minuta smanjuje negativan utjecaj klora i ostalih potencijalno toksičnih tvari u vodi za 45%. Dostupna je u tri veličine (0,33, 0,5 i 0,75 l) i vrlo praktična za upotrebu kod kuće, na poslu, na plaži te je može koristiti cijela obitelj. Flaške se nude u atraktivnim zaštitnim neoprenskim navlakama u više boja i uzoraka pa svatko može pronaći svoj omiljeni dizajn.
Bočice potražite u bio&bio trgovinama po cijenama od 167 do 264 kune, a ljubiteljice kristala mogu na policama pronaći Flašku ukrašenu s kristalima Swarovski elements (special edition) po cijeni od 410 kn.

Dizajn Flaške detaljnije pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr