Filmski nastavak kultne serije 'Peaky Blinders' okuplja zvjezdanu glumačku ekipu - tko se sve pridružio?

IMDb Peaky Blinders
Vidi originalni članak
  • Za ljubitelje serije sjajna je bila vijest da se Peaky Blinders vraća ali, sljedeći put kao film 
  • Još je bolja vijest da će i u filmu biti glavni glumac biti Cillian Murphy
  • Tvorac Peaky Blindersa Steven Knight podijelio je nove pojedinosti, poput zvjezdane glumačke postave te neke detalje o početku i lokaciji snimanja dugo očekivanog filmskog nastavka originalne BBC-jeve kriminalističke serije, koja se emitirala šest sezona, od 2013. do 2022. godine

U lipnju 2022. na Netflixu se pojavila šesta i posljednja sezona hvaljene serije 'Peaky Blinders', a nakon negog je vremena stigla vijest da se 'Peaky Blinders' vraća kao film, zajedno s tada novopečenim dobitnikom Oscara Cillianom Murphyjem kao Tommyjem Shelbyjem. Očekuje se da će projekt biti objavljen na Netflixu, nakon što je streamer službeno dao zeleno svjetlo filmu prošlog lipnja.

Steven Knight najavio je fenomenalnu glumačku postavu: uz spomenutog Cilliana Murpheyja, u filmu će glumiti Rebecca Ferguson (nominirana za Zlatni globus) i Barry Keoghan (nominiran za Oscara). Knight je također izjavio da obožavatelji trebaju očekivati još više „nevjerojatnih" članova glumačke postave u filmu 'Peaky Blinders'. 

Life&style Veliki povratak u osamdesete u kinima - pogledaj biografski film o glazbenoj senzaciji Milli Vanilli!

Detalji radnje filma 'Peaky Blinders' trenutačno nisu poznati i ostaju tajna još neko vrijeme. Međutim, Knight je službeno potvrdio da će sljedeće poglavlje priče o Thomasu Shelbyju biti smješteno u vrijeme Drugog svjetskog rata, pa će svakako biti zanimljivo vidjeti kako se Shelby nosi s tim strašnim razdobljem, osobito kada znamo da je bio traumatiziran iskustvom služenja vojske tijekom Prvog svjetskog rata. Knight je kratko rekao: „Radi se o Drugom svjetskom ratu i stvarno je dobra radnja."

Film 'Peaky Blinders' režirat će Tom Harper prema scenariju koji je napisao Knight. Osim što će voditi glumačku postavu, Cillian Murphy, zvijezda 'Oppenheimera' također će biti producent. „Čini se da Tommy Shelby nije završio sa mnom", rekao je Murphy u jednom intervjuu. „Veliko mi je zadovoljstvo ponovno surađivati sa Stevenom Knightom i Tomom Harperom na filmskoj verziji 'Peaky Blindersa'. Ovo je za naše obožavatelje."

Tijekom nedavnog intervjua je i Barry Keoghan također imao priliku izraziti svoje uzbuđenje što će raditi s Murphyjem na filmu, jer je dugo vremena bio veliki obožavatelj serije. „Jedva čekam. Veliki, veliki obožavatelj sam serije, a Cillian Murphy mi je dobar prijatelj i također mu se divim kao glumcu. Samo želim ući u to i preuzeti svoju ulogu - uzbuđen sam i nervozan u isto vrijeme."

„The Black Country u Velikoj Britaniji idealan je filmski set za hollywoodske filmove“, izjavio je kreator 'Peaky Blindersa' Steven Knight dok se pripremao za početak rada na filmu. Rekao je da je tijekom istraživanja za film, čije bi snimanje trebalo početi za osam dana, otkrio neke lokacije za snimanja „nalik na katedrale“ u Black Contryju. 

Još se ne zna datum kada ćemo moći pogledati film, ali već sada ga s nestrpljenjem očekujemo! 

Life&style U kina je stigao film 'Supstanca', s Demi Moore u ulozi života. Smiješi li joj se Oscar za ovu nesvakidašnju priču?

Posjeti Miss7.24sata.hr