Filmovi u rujnu koje ne smijete propustiti!

Prve jesenske vikende provedite u udobnosti kina uz odlične naslove koji će vas nasmijati, dovesti do ruba ili pak zaintrigirati.
Vidi originalni članak

Rock kraljica

Meryl Streep tumači Ricki – ostarjelu pjevačicu/gitaristicu, heroinu koja se odrekla svega kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi, ali koja se sada mora vratiti kući kako bi pokušala ispraviti svoje odnose s vlastitom obitelji... Film je prepun nastupa uživo i dobre glazbe. U kinima od 3. rujna.

Uloge: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer, Ben Platt, Rick Springfield

Režija: Jonathan Demme

Everest

Priča temeljena na nevjerojatnim istinitim događajima koji su se odvijali 1996. kada je snježna oluja devastirala planinarsku ekspediciju na Everestu i u smrt odvela nekoliko planinara. Svaki od njih ima svoje motive za penjanje, ali i svoju životnu priču. Premijera filma je 17. rujna.

Uloge: Jake Gyllenhaal, Robin Wright, Clive Standen

Režija:  Baltasar Kormakur

Godišnji odmor snova

Nadajući se kako će zbližiti svoju obitelj i ponovno proživjeti svoj odmor iz djetinjstva, sada sa svojom djecom, odrasli Rusty Griswold vodi suprugu i dva sina na dugi put u najbolji zabavni park u Americi, Walley World! Suvišno je reći da se stvari neće odvijati kako su planirali… Film igra od 3. rujna.

Uloge: Chris Hemsworth, Ed Helms, Christina Applegate, Keegan-Michael Key, Leslie Mann

Režija: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

Spokoj

Kako bi uhvatili zloglasnog serijskog ubojicu, FBI zatraži pomoć vidovnjaka koji bi im pomogao u lovu na tog iznimno opasnoga čovjeka. Ovo je triler koji će vas u napetom iščekivanju držati do samoga kraja! U kinima od 3. rujna.

Uloge: Colin Farrell, Abbie Cornish, Anthony Hopkins

Režija: Afonso Poyart

Pripravnik

Komedija o 70-godišnjem umirovljeniku Benu, koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa! Igra od 24. rujna.

Uloge: Anne Hathaway, Robert De Niro, Nat Wolff

Režija: Nancy Meyers 

Posjeti Miss7.24sata.hr