Fanovi Sumrak sage u transu - odsad mogu unajmiti kuću Belle Swan. Evo koliko moraš platiti...

shutterstock/airbnb
Vidi originalni članak
  • Obožavatelji popularne Sumrak sage od nedavno mogu unajmiti kuću Belle Swan i njezinog oca Charlija
  • Kuća ima pet spavaćih soba, kupaonicu, odvojeni toalet, kuhinju, kamin...
  • Noćenje iznosi 330 dolara (nešto više od dvije tisuće kuna)

Kuća u kojoj je Bella Swan živjela sa svojim ocem u romantično-fantastičnoj Sumrak sagi od nedavno se može i unajmiti preko Airbnb-a. Ova je vijest naročito razveselila mega-fanove kojima je oduvijek bio san prespavati u Bellinoj sobi, razgovarati o vampirima za stolom u blagovaonici ili sjediti na kolnom prilazu gdje je stajao stari Bellin kamionet.

Life&style Otkrivamo ti na čemu štedjeti, a na što se isplati potrošiti ovo ljeto

Zbog toga postoji veliki interes za ovu šarmantnu kuću iz 30-ih godina prošlog stoljeća u vlasništvu domaćina Deana i Amber, a nalazi se u mirnom susjedstvu grada St. Helens nedaleko Portlanda.

Noćenje iznosi 330 dolara (nešto više od dvije tisuće kuna), a već se lagano popunjava i za iduću godinu. Kuća može primiti ukupno deset gostiju za koje je na raspolaganju pet spavaćih soba, jedna potpuno opremljena kupaonica i odvojeni toalet. 

Stars Zaviri u nekadašnji dom obitelji Pitt! U prodaji je kuća u kojoj su živjeli Brad i Jennifer

Sadrži i veliku kuhinju, kamin te uređeni okoliš. U kući je pušenje zabranjeno, ne smiju se dovoditi kućni ljubimci niti organizirati zabave.

"(...) Biti u mogućnosti provesti dvije noći u kući gdje se snimala Sumrak saga je ostvarenje svih naših snova! Ne postoje riječi kojima bismo mogli opisati sreću! Sigurno ćemo opet svratiti u budućnosti", "Ako ste zagriženi obožavatelj Sumrak sage, boravak u ovoj kući je neophodna stavka vašeg popisa želja! Bilo je tako nadrealno, nevjerojatno i fenomenalno!", "Nevjerojatno iskustvo!", komentirali su oduševljeni posjetitelji.

KUĆA - ŠKOLJKA Kuća kao iz ''Male sirene'' ima oblik školjke, a i unutrašnjost je u stilu podmorskog carstva

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Posjeti Miss7.24sata.hr