Evo što smo sve saznali o Weekndovoj seriji s Lily-Rose Depp u glavnoj ulozi

Vidi originalni članak
  • Osim što je koscenarist i izvršni producent HBO-ove serije, koja je snimana u LA-u, pjevač 'Blinding Lights' The Weeknd također glumi u seriji 'Idol' 
  • Jedna od glavnih ženskih uloga pripala je Lily-Rose Depp
  • Otkrit ćemo ti tko još glumi, o čemu se radi u seriji te prenijeti sva šaputanja koja smo dosad čuli o 'Idolu'

Ako je ikada postojalo vrijeme za seriju glazbene industrije koja prikazuje složenost odnosa unutar industrije koju pokreću slavne osobe, ona je to sada. Donosimo ti sve što smo dosad saznali o seriji 'Idol'. 

O čemu se radi u 'Idolu'?

'Idol', smješten unutar glazbene industrije, promatra gurua samopomoći, koji također vodi moderni kult, te razvija složenu vezu s pop ikonom u usponu, za koju se vjeruje da je glumi Lily-Rose Depp.

Tko glumi u 'Idolu'?

Depp je jedna od glavnih zvijezda u seriji. Nedavno je viđena na snimanju u futurističkom, isklesanom izgledu, opremljena minijaturnom torbom.

Deep glumi zajedno s glumcima u usponu Juliebeth Gonzalez, Mayom Eshet (iz 'Mladog vukodlaka'), Tysonom Ritterom (iz 'Preachera'), Kate Lyn Sheil (iz 'Kuće od karata') te Liz Sierra i Finley Rose Slater (iz obiteljske drame 'Igra s vatrom').

Ostali glumci potvrđeni za seriju su Suzanna Son, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Steve Zissis, Troye Sivan, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga i Anne Heche.

Detalji o likovima za svakog člana glumačke postave još nisu otkriveni. Pričalo se prošlog studenog da će Britney Spears glumiti u seriji, kada je na Instagramu otkrila da je nakon završetka svog studija radila na filmu pod nazivom 'The Idol'. Pojavila se i fotografija susreta pjevačice s The Weekndom.

Međutim, čini se da je Spearsin tim poništio glasine i pojasnio da se pjevačica ne planira vratiti glumi.

Tko je stvorio Idola?

The Weeknd, Levinson i Fahim stoje iza stvaranja serije. Scenarist i producent Joe Epstein preuzeo je ulogu showrunnera i scenarista u seriji, a on, zajedno sa spomenutim trojcem, čini tim izvršnih producenata.

Ostali izvršni producenti su Kevin Turen, koji je također radio na 'Euphoriji', pjevač i tekstopisac Nick Hall, bivša suizvršna producentica 'Uvod u anatomiju' Sara E. White i suosnivač Bron Studiosa Aaron Gilbert. Ova serija nastala je u suradnji s produkcijskom tvrtkom A24 sa sjedištem u New Yorku.

Gdje je sniman 'Idol'?

Mjesta snimanja serije bila su u te oko Los Angelesa.

Postoji li trailer za 'Idol'?

Službeni teaser/trailer za seriju objavljen je 17. srpnja 2022. godine, nakon što je prvi put prikazan tijekom nedavnog koncerta The Weeknda na stadionu MetLife u East Rutherfordu, New Jersey, u sklopu njegove turneje Hours Til Dawn. Trailer možeš pogledati ispod…


Na početku trailera, riječi „bolesno i uvrnuto“ korištene su za opisivanje umova sukreatora The Weeknda i Levinsona prije nego što vidimo montažu droge, zabava i hollywoodskih vila.

„Liži, udari ga, spusti, kamera, novac...“, ori se u traileru, što govori da će serija biti prilično eksplozivna. Također prikazuje kako The Weeknd pita Depp: „Zašto jednostavno ne budeš svoja?“, na što ona odgovara: „Zato što u svezi mene nema ničega s čime bih se mogla povezati.'

Koji je datum izlaska 'Idola'?

Trenutačno se ne zna točan datum premijere serije. Sve što znamo iz trailera je da „dolazi uskoro“.

Posjeti Miss7.24sata.hr