Evo što se može dogoditi kad žena zamoli dečka da joj kupi tampone - tip je stvarno maštovit!

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • OK, nigdje ne piše da dečki moraju znati sve o našoj menstruaciji, odnosno o tamponima 
  • Međutim, neka osnovna znanja, to jest opću kulturu trebali bi imati 
  • Ovaj muškarac pokazao je toliku razinu neznanja – da je zapravo ispao smiješan… 

Postoje razne mogućnosti za nas koje imamo menstruaciju – ulošci, menstrualne čašice, donje rublje za menstruaciju i još puno toga. Međutim, tampon je nekako najprikladniji te se najbolje može prilagoditi jačini menstruacije – postoje različite veličine te tamponi za različitu količinu krvarenja. Pošto postoji veliki izbor, ljudi koji nemaju menstruaciju ponekad se teško snalaze… To je dokazao i ovaj mladić koji je mislio da različite boje tampona označavaju različite ukuse. 

ZANIMLJIVO 11 pitanja o seksu koje ti tvoj muškarac žarko želi postaviti - a ne usudi se

Mislio je da tamponi imaju različite okuse

Lewis je zapravo htio napraviti uslugu svojoj djevojci. Da je znao kako će njegov SMS postati hit na internetu, sigurno bi dvaput razmislio prije slanja. Međutim, nije to napravio pa je odlučio pitati nešto svoju djevojku prije nego kupi tampone. Naime, poslao joj je fotografiju na kojoj su dva različita pakiranja tampona – jedno žuto i jedno zeleno. Pitao ju je želi li radije limun ili limetu???!!!

Ovaj muškarac sigurno nije jedini koji misli da se radi o okusima. Ili koji ne zna što znače različite boje. One su zapravo oznaka za različite veličine. Ali, ne možemo mu uzeti to za zlo – objašnjenje je napisano vrlo sitnim slovima na pakiranju. Zato se pobrinuo za zabavan trenutak u vezi, ali i za Tweet s kojim su se mnogi muškarci uspjeli identificirati. 

ŽIVOTNA PRIČA E, ovo je zanimljivo: muškarac je prosio ruku svoje djevojke 31 dan, a ona to nije primijetila

Posjeti Miss7.24sata.hr