Nećeš vjerovati kako Amal i George Clooney započinju svoj dan

Instagram amalclooneyy
Vidi originalni članak
  • Otkrij trikove Amal Clooney zbog kojih izgleda besprijekorno i nakon 40-e
  • Zdrava prehrana, tjelovježba i šalica kave mogu garantirati odličan početak dana
  • Pravilna i redovita njega lica iznimno je važna za mladolik izgled

Ona je elegantna, neobično nadarena odvjetnica za ljudska prava s nevjerojatnim životopisom i vodi vrlo dinamičan život. Iako može uživati u luksuzu, to ju ne sprječava da bude žestoka zagovornica za ljudska prava. U karijeri je do sad zastupala brojna poznata imena, ali najviše se ističu osnivač WikiLeaksa Julian Assange i bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko. Danas je predana majka i supruga no i dalje je jednako uspješna na poslovnom planu. Bez obzira na brdo ozbiljnih projekata, crvenih tepiha i dvoje male dječice, Amal je poznata po tome da uvijek uspijeva izgledati odlično. Besprijekorno je zračila čak i nakon poroda, a kako joj to polazi za rukom pročitaj u nastavku: 

Što je jutarnja rutina bez njege lica?

Kao da nije dovoljno što je Amal inteligenta, uspješna i supruga najpoželjnijeg holivudskog neženje, ona ima i prekrasno lice koje toliko zrači zbog njezine temeljite jutarnje rutine. Iako je prevalila četrdesetu, godine joj se uopće ne vide. Možda je razlog i to što Amal jutarnju njegu shvaća veoma ozbiljno. Nakon jutarnjeg tuširanja započinje dan nanošenjem hidratantne kreme. Najdraža joj je ona koju je sastavila njezina pouzdana vizažistica Charlotte Tilbury. Amal njene proizvode redovito koristi. Nakon hidratacije, Amal koristi nezaobilazni primer za zaštitu kože koji joj pruža podlogu za dugotrajnu šminku. Zbog ispunjenog svakodnevnog života najviše voli kvalitetne proizvode za njegu lica koji će joj pomoći da uvijek izgleda svježe i odmorno usprkos svim obavezama.

 

Jutro uz zdravi doručak

Navodno je za njezinu zavidnu figuru zaslužna mediteranska riblja prehrana. Ovu vrstu prehrane uvela je u svoj jelovnik prije dvije godine kada su ona i George po prvi put postali roditelji blizanaca Elle i Alexandera. Iako Amal oduvijek pazi na svoj izgled, razrađeni plan prehrane joj pri tome pomaže. Jedan od sastojaka njezine mediteranske kuhinje je i juha od morskih algi koja je sve u popularnije jelo u kuhinjama diljem svijeta. U njoj se nalazi najbolji dijetni izvor joda koji sadrži vitamine, minerale, cink, željezo i razne antioksidanse. Vrijedilo bi isprobati, zar ne?

Početak jutra s tjelovježbom

Iako ima dva živahna mališana, Amal ne prestaje s kontinuiranim radom na svome tijelu. Svako jutro gotovo dva sata odvoji za tjelovježbu. Pa se tako njezin trening sastoji od sat vremena hoda što je dokazano dobra vježba za smanjivanje rizika od srčanih bolesti kod žena. Slijedi 20 minuta dizanja utega za izgradnju izdržljivosti i oblikovanja mišića. Iako ni mi ne znamo kada to sve stigne, Amal jutarnji trening završava 30-minutnim pilatesom koji podiže temeljnu tjelesnu kondiciju. Ovom vježbom gradi tonirane mišiće i radi na fleksibilnosti tijela. Ovakva jutarnja tjelovježba pridonosi Amalinom tijelu, ali i zdravlju.

 

Opuštanje uz jutarnju kavu

U njezinoj jutarnjoj rutini  sudjeluje i muž George koji je zaštitno lice za Nespresso. Jednom je prilikom izjavio kako svako jutro započinje uz omiljenu kavu. Nakon što promijeni djeci pelene, priprema sebi i Amal šalicu kave iz Nespresso aparata  i to ga posebno veseli. Aromatična kava daje im dodatnu snagu za daljnje dnevne aktivnosti. Iako ne možeš imati Georgea Clooneya da ti skuha prvu jutarnju kavu, možeš nabaviti svoj Nespresso aparat i imati savršen jutarnji ritual baš poput Amal. Nespresso ti nudi niz okusa kave koje možeš prilagoditi jutarnjem raspoloženju. Ako si previše umorna, ne brini, postoji i besplatna dostava kapsula ove vrhunske kave. Genijalno, zar ne?  

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr