Emma Stone rastura kao Cruella de Vil! Pogledaj i drugi video isječak iz najočekivanijeg filma godine

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Na vrhu liste najiščekivanijih filmova godine našao se onaj o životu osebujne Cruelle de Vil, domaćoj javnosti poznate i kao 'Zlica od Opaka'
  • Film koji nosi jednostavan naziv 'Cruella' svjetsku premjeru bi trebao doživjeti 28. svibnja, a glavna uloga povjerena je glumici Emmi Stone
  • U nastavku ti otkrivamo što nas očekuje u radnji ovog filma, a otkrivamo ti i kada bi se trebao pojaviti u domaćim kinima

Jedan od najiščekivanijih filmskih naslova ove godine zasigurno je novi Disneyjev live-action film o slavnoj negativki Cruelli de Vil. Uloga najpoznatije mrziteljice pasa na svijetu povjerena je oskarovki Emmi Stone, a očekuje se kako će film velika platna ugledati krajem svibnja.

Zanimljivo Prisjetili smo se crtića koji su nas uveseljavali tijekom odrastanja. Sjećaš li ih se i ti?

Radnja je smještena u London 1970-ih godina, a prati transformaciju mlade dizajnerice Estelle de Vil u jednu od najstrašnijih Disneyjevih zlica. Prvi najavni spot za ovaj film svjetlo dana je ugledao sredinom veljače, a danas je izišao i drugi trailer koje nam daje naznaku što je mladu djevojku natjeralo na drastičnu promjenu osobnosti.

Osebujnu Cruellu de Vil, vlasnicu jedne od najprepoznatljivijih frizura na svijetu, u filmu '101 dalmatinac' iz 1996. godine utjelovila je legendarna glumica Glenn Close, koja je ovoga puta preuzela palicu producentice.

Mnogi su s netrpljenjem čekali prve kadrove novog filma kako bi saznali je li Emma Stone uspjela jednako uspješno utjeloviti lik kojeg je prije 25 godina maestralno odigrala njezina prethodnica. Prvi komentari su mahom pozitivni, a mnogi komentatori na društvenim mrežama ne kriju oduševljenje zbog odabira glavne glumice.

Predobro! Umjetnik je 'oživio' Disneyjeve junake - pogledajte kako izgledaju kao stvarni ljudi!

Life&style Ako redovito plačeš dok gledaš emotivne filmove, imaš ovu fenomenalnu karakteristiku

U filmu ćemo još imati priliku vidjeti i Emmu Thompson u ulozi barunice, Paula Waltera Hausera kao Horacea i Joela Frya kao Jaspera. Svjetska premijera bi se trebala održati 28. svibnja, a vjerujemo kako bi već početkom lipnja ovaj film mogli vidjeti i u domaćim kinima. Jedva čekamo!

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu emisiju možeš pogledati OVDJE.
 

Posjeti Miss7.24sata.hr