Ellen deGeneres sa suprugom je kupila najskuplju vilu i imanje kao iz bajke, mjesto nas je potpuno očaralo

Grosby Group
Vidi originalni članak
  • Ellen deGeneres i Portia de Rossi uživaju u kupovanju i prodavanju skupih kalifornijskih nekretnina
  • Nedavno su sklopile najskuplji posao u povijesti Santa Barbare, kupivši vilu i imanje za 70 milijuna dolara
  • Vila je izgrađena u mediteranskom stilu i izgleda predivno, a posjed uključuje i privatnu plažu te malo jezero 

Ellen deGeneres i Portia de Rossi uživaju u nekretninskom biznisu već dvadesetak godina. Poznata voditeljica i njezina supruga glumica u posljednjih su dvadesetak godina kupile i prodale više desetaka vila i luksuznih imanja na području Los Angelesa, a uglavnom su trgovale s drugim celebrytijima.

Njihova posljednja akvizicija ulazi u povijest, pošto su potpisale najskuplji kupoprodajni ugovor u povijesti okruga Santa Barbara, u blizini Los Angelesa. Ellen deGeneres i Portia de Rossi izdvojile su čak 70 milijuna dolara za prekrasno kalifornijsko imanje, koje se nalazi na obali oceana na ukupno 10 hektara zemlje. 

Ne samo da su kupile raskošnu vilu izgrađenu u mediteranskom stilu i okolno imanje, već su uzele i susjednu parcele s prekrasnim uređenim zemljištem i malim jezerom. Vilu su platile 41.7 milijun dolara, a za susjedno imanje i jezero još 28,2 milijuna.

Vila ima pet spavaćih soba i osam kupaonica na tri razine, a stil gradnje je toskanski, dok je krov napravljen od terakote. Bakreni oluci i brončani prozori i vrata uvezeni su iz Italije.  U dvorištu se nalazi i prekrasan bazen s kojeg pogled puca na Tihi ocean.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr