8 dobrih razloga zbog kojih se odmah isplati nabaviti električni bicikl

Promo Želiš stići na posao na vrijeme bez čekanja tramvaja i busa ili traženja parkinga?
Vidi originalni članak
  • Želiš izbjeći gužve u javnom prijevozu i stići na posao na vrijeme bez čekanja tramvaja i busa ili traženja parkinga?
  • Predstavljamo ti MS Energy električni bicikl c10 uz koji ćeš se brzo i bezbrižno kretati kroz grad, uštedjeti novac i živjeti zdravije!
  • Uz ovaj bicikl sigurno nećeš ostati nezapažena, a svaka vožnja će biti jako ugodna i zabavna i ono najvažnije - ekološki prihvatljiva.

Proljeće nam je pokucalo na vrata, a ima li ljepšeg godišnjeg doba od proljeća koje kao da je stvoreno za duge vožnje biciklom? Zanimljivo istraživanje objavljeno u "Journal of American Heart Association" pokazalo je da osobe koje se na posao voze biciklom nemaju visoki krvni tlak i kolesterol, imaju 20 posto manje šanse od razvoja bolesti srca, bez problema održavaju fit liniju i nemaju problema s viškom kilograma.

Također, koristeći električni bicikl kao prijevozno sredstvo do svog posla, doprinosiš smanjenju stakleničkih plinova što uvelike utječe na ljudsko zdravlje i zdravlje cijelog planeta. Imamo samo jedan planet, a briga za njega je odgovornost svakog od nas!

Donosimo ti sve benefite korištenja električnog bicikla za kretanje gradom:

  • Izbjeći ćeš prometne gužve i vozne redove
  • Nećeš gubiti vrijeme na traženje parkinga
  • Brzo ćeš stići na odredišnu destinaciju
  • Čuvat ćeš okoliš
  • Imat ćeš niže financijske troškove
  • Boravit ćeš na zraku, na otvorenom i živjeti zdravije
  • Kretat ćeš se na zabavan način
  • Smanjit ćeš razinu svakodnevnog stresa i izbjeći nervozne vozače

Ako nisi sigurna koji električni bicikl odabrati, predstavljamo ti MS Energy električni bicikl c10 koji nas je potpuno zašarmirao, a vjerujemo kako će i tebe!

MS Energy eBike c10 iz obitelji gradskih električnih bicikala dolazi s laganim aluminijskim okvirom veličine M (17”) i izuzetno je zanimljiv za sve koji traže najbolji omjer dometa i cijene. Geometrija i širina vanjskih guma posebno je dizajnirana za ugodnu gradsku vožnju. Svi kablovi na biciklu integrirani su kroz okvir bicikla. Bicikl je opremljen novom generacijom pouzdanog stražnjeg motora VINKA RH30 i baterijom od 468 Wh uz koju možeš ostvariti domet do čak 100 km. Bicikl je opremljen paketom opreme koja uključuje prednje i zadnje blatobrane i svjetla.

Vodootporan HD zaslon daje jasan prikaz svih važnih informacija bez obzira na vremenske uvjete. Ne smetaju mu čak niti jaki vjetar ili kiša. Točno prikazuje preostalu snagu, prijeđenu kilometražu, brzinu u stvarnom vremenu  kao i informacije o eventualnim problemima u radu tvog bicikla.

Ako želiš poboljšati kvalitetu svog života, a pritom doprinijeti očuvanju planeta, to možeš učiniti odabirom ekološki prihvatljivih električnih bicikala koji ti omogućuju zdraviju, praktičniju i jednostavniju svakodnevicu uz dodatnu dozu zabave. Uz MS Energy električni bicikl c10 istovremeno štediš vrijeme, novac i energiju!

Posjeti Miss7.24sata.hr