Ekskluzivno u dm online shopu Beauty Boxevi Glam by L'ORÉAL, Nude by CATRICE i Statement by AURA

dm.hr
Vidi originalni članak

Što kažete na to da frendici (ili sebi) poklonite kutiju punu make up proizvoda uz koje je savršen look zajamčen? Uz to bi vam dobro došlo i stručno vodstvo i pokoji savjet? Ako vam se sviđa ideja, vrijeme je da upoznate Beauty Boxeve, koje možete kupiti ekskluzivno u dm-online shopu, a i pri tom lijepo uštedjeti, dobiti poklon i ostvariti višestruke bodove.

GLAM LOOK by L'ORÉAL PARIS

Tko kaže da ne možete zablistati poput dive, bez obzira na to što ne planirate šetati po crvenom tepihu? L'ORÉAL Beauty Box će vam osigurati upravo to. Kombinirajte glamurozno crveno sjenilo s glossom, na usne nanesite sofisticirani ruž u crvenoj boji i ne zaboravite dramatično naglasiti.

U Beauty Boxu dobivate paletu highlightera, bronzer, tuš za oči, ruž za usne u olovci, paletu sjenila za oči, maskaru i rumenilo. Kada biste sve ove proizvode kupili pojedinačno platili biste ih 664,30 kuna, a u Beauty Boxu mogu biti vaši za svega 349,90. Jesmo li rekli da na poklon dobivate Hippy Garden torbicu i savjete dm beauty savjetnica?

NUDE LOOK by CATRICE

Nude look nikada ne izlazi iz mode, jer prirodno je uvijek in. Ove godine u trendu je blush nude, što znači da u obzir dolaze sve nijanse prljavo roze i pastelno smeđe. Upravo taj trend moći ćete primijeniti uz CATRICE Beauty Box (199,90 kn) u kojem se nalazi osam proizvoda – sve od palete sjenila do primera. Uz make up proizvode u boxu vas očekuju savjeti dm beauty savjetnica, Hippy Garden traka za kosu kao poklon i ušteda! Naime, kada biste svaki od proizvoda u boxu kupili odvojeno, potrošili biste 335,20 kuna.

STATEMENT LOOK by AURA 

Make up ima snagu podići naše raspoloženje i ne naglašava samo naše oči i usne, već i naše samopouzdanje. Ako volite da vaš make up look uvijek odražava i vaš stav, pravi odabir za vas je  Beauty Box STATEMENT LOOK by AURA (229,90). Uz savjete dm beauty savjetnica koje vas čekaju u boxu lako ćete kombinirati ljubičasti kajal s nijansama sjenila iz Aura palete sjenila za oči. U boxu vas čeka osam proizvoda brenda Aura koje biste inače platili 365,20 kuna, a osim super uštede, dm vam poklanja i naušnice Crystal Vision sa Swarovski kristalima.

Sve proizvode koji vas čekaju u pojedinom Beauty Boxu, kao i poklone koje ćete dobiti možete pogledati u dm online shopu, a pri kupnji Beauty Boxeva L'ORÉAL PARIS i AURA do kraja travnja ostvarujete i 15x više bodova na kartici dm active beauty.

Posjeti Miss7.24sata.hr