Pogledaj što se vratilo u modu, naše influencerice su već prigrlile ovaj divni trend

Instagram @nikamatic
Vidi originalni članak
  • U moru smiješnih, zabavnih i ponekad bizarnih 'challengea', na društvenim se mrežama pojavio izazov koji potiče na nježnost
  • Cilj izazova je svaki dan napraviti po jednu nježnu stvar 
  • Ako si mislila da nježnost nije više u modi, varaš se - izazovu su se pridružile i naše infuencerice poput Mateje Frajsberger, Ivane Panek i Mirne Matković

Izazovi na društvenim mrežama često nas samo zabavljaju, a ponekad se iza njih krije i pozitivna društvena promjena. Jedan takav izazov je i #OdaberiNježnost koji nas od ovoga tjedna potiče da svakog dana napravimo po jednu nježnu stvar za nekog drugog. Jučerašnji izazov bio je jednostavno zahvaliti nekome na pomoći, a danas nekoga valja razveseliti komplimentom. Tako će svakoga dana, do kraja tjedna, uslijediti nova uputa.

Da je svima ovih dana potrebno malo više nježnosti dokazuju i neka poznata influencerska imena koja su prihvatila izazov, kao što su Matea Frajsberger, Andrea Fabrić, Paula Šik, Mirna Matković, Nika Matić, Jona Tonković i Ivana Panek. One su putem IG storyja zahvalile svojim prijateljima i pratiteljima, a pozvale su ih da i oni sudjeluju u ovom valu pozitivne energije.

Ivana Panek zahvalu je uputila svima koji je prate na Instagramu jer joj pružaju nesebičnu podršku i šalju pozitivne poruke. Matea Frajsberger zahvalila se prijateljima Marijani i Tomislavu što su se brinuli za nju i njezinog dečka Danijela dok su bili u izolaciji, a Mirna Matković ovu je priliku iskoristila kako bi rekla "hvala" svojoj prijateljici koja joj je podrška u poslu i koja je uvijek uz nju.   

Dobro je i za sve nas među podsjetnicima imati dnevnu dozu nježnosti koja nas ne košta ništa, a nekome možda znači puno, kako kaže jedna od objava na Instagram profilu OdaberiNježnost. Ako želiš proširiti val nježnosti, prihvati ovaj izazov slijedeći upute s ovog profila.

Posjeti Miss7.24sata.hr