Domaći unikatni brendovi na jednom mjestu: dvodnevni Hush Hush Market opet stiže u MSU

Instagram @hushhushmarket Foto: Instagram @hushhushmarket
Vidi originalni članak
  • Hush Hush Market uskoro je ponovno u glavnom gradu. Očekuje nas pregršt dobrog domaćeg dizajna
  • Početakom prosinca jedan vikend rezerviraj za odlazak u MSU, gdje ćeš bez sumnje pronaći savršene i unikatne poklone za najdraže
  • Odlazak na sajam gdje će na jednom mjestu biti okupljeni domaći dizajneri, kreativci i njihovi brendovi svakako neka bude dio to do liste u prosincu

Svi koji ste s nestrpljenjem iščekivali novo izdanje Hush Hush Marketa, datumi su poznati. Naime, 9. i 10. prosinca Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu 'okupirati' će mnogi domaći brendovi i handmade dizajn. Hush Hush Market u ovom predblagdanskom izdanju ponovno okuplja domaće kreativce i umjetnike koji će svim posjetiteljima ponuditi pregršt zanimljivih detalja.

Life&style Keramika Dunje Ignis ponovno zaokuplja pažnju. Noviteti se nižu, a svi redom izgledaju neodoljivo

Od posuđa, odjeće, modnih dodataka, nakita pa sve do raznih dekoracija, sve to nas čeka na zimskom izdanju Hush Hush Marketa koji dolazi prije blagdana kao idealna uvertira u blagdanski šoping gdje ćemo bez sumnje, pronaći nešto za sebe, ali i svoje najmilije. Na ovom umjetničkom događaju posjetitelji će imati priliku upoznati autore i tvorce raznih rukotvorina iz domaće produkcije te razgledati unikatne i ručno izrađene predmete, odjeću, nakit, umjetničke instalacije, ilustracije i još mnogo toga. 

 Ovaj 12. po redu Hush Hush Market mjesto je kako kažu organizatorice Petra Lasić i Zdravka Radić, najkreativnijih poklona u gradu i definitivno događaj koji se ne propušta. 

Prvi put na ovom prodajnom sajmu izlažu i dva domaća brenda. Jedan je Retro Design koji proizvodi simpatični retro namještaj kakvog se sjećamo od naših baka i djedova. "U Retro designu, potaknuti smo strašću da oživimo i ponovno osmislimo bezvremenski šarm dizajna iz sredine stoljeća, spajajući ga s modernim, funky twistom kako bismo zadovoljili suvremene ukuse. Naši proizvodi utjelovljuju sjecište retro šarma i živopisnog dopaminskog dizajna", ističu iz brenda. Drugi brend Levin Coco fokusiran je na tekstilni dizajn, odnosno, asortiman ručno tiskanih proizvoda za žene i muškarce od vrhunskih tkanina i šarenih printeva. Uz nove, na sajmu će biti i pregršt drugih domaćih brendova koji su se već udomaćili na popularnom sajmu. Jedva čekamo posjetiti. 

Life&style Pronašli smo kalendare za 2024. domaćeg brenda koji funkcioniraju kao odličan dekorativni detalj

Posjeti Miss7.24sata.hr