Dobrodošla u Harry Potter hotel!

harry potter
Londonski hotel Georgian House nekoliko je soba redizajnirao i pretvorio u prave čarobnjačke odaje baš poput onih u Hogwartsu!
Vidi originalni članak

Ovaj mjesec obilježava se 20 godina od izlaska knjige o malom čarobnjaku. Autorica J. K. Rowling teško da je ovaj uspjeh mogla i sanjati a kamoli pretpostaviti da će njene knjige postati jedna od najunosnijih franšiza u povijesti. Pottermanija još uvijek trese svijet iako je od izlaska posljednje knjige prošlo ča 10 godina.Nakon svih snimljenih filmova koji su samo potvrdili uspjeh već legendarnih knjiga otvorile su se brojne atrakcije, poput zabavnih parkova, kafića, knjižnica, škola i sličnog u potpunosti inspirirano franšizom. Jedan od sličnih je i Harry Potter hotel u Londonu. I bez brige, hotel je inspiran Harryjevim odajama u Hogwartsu a ne njegovom sobičku ispod stepenica u mjestu Surrey.

Londonski hotel Georgian House smješten u srcu Londona u neposrednoj blizini Buckinghamske palače odlučio je iskoristiti opsjednutost fanova i izvući maksimalnu korist iz magičnog svijeta Harry Pottera i njegovih prijatelja. Nekoliko su soba uredili u Hogwarts stilu i nazvali ih  "Wizard Chambers".  Čarobnjačke su odaje opremljene drvenim krevetima s baldahinima, bočicama za magične napitke, starim sanducima, knjigama s čarolijama i starinskim zanimljivim lampama.

Uz to u ponudi je i genijalna tzv."Bezjačka šetnja Londonom" koja će te odvesti na sva mjesta na kojima se snimao film a tu je i posebni autobus koji goste prevozi u Warner Bros. studio na kojem možeš razgledati scenografiju iz svih nastavaka Harry Potter i obaviti dobar shopping! Bezjački novac prihvaćaju pa ne moraš u potragu za galleonima. Paket s noćenjem, doručkom i šetnjom košta 249 funti, dok će kompletan paket noćenja, doručka, specijalne šetnje i obilaska studija obožavatelji čarobnjačkog svijeta platiti čak 363 funte. Mi kažemo, isplati se! A vi?

Posjeti Miss7.24sata.hr