Dobre cijene u dm-u jamče shopping bez stresa

dm.hr
Vidi originalni članak

Koliko ste se puta zaputili u kupnju po ono najosnovnije? Na popisu ste imali omekšivač i deterdžent za rublje, papirnate maramice i toaletni papir. Čudnog li čuda, iz dm-a ste izašli s novim ružem i maskarom, a niste mogli odoljeti ni maski za kosu.

Ali kad ste došli kući, sjetili ste se da ste ionako sve kupili po dobroj cijeni. Mirisne perlice za rublje Lenor platili ste 39,90 kn, a deterdžent Ariel Color 75,90 kn. Papirnate maramice Soft&Sicher nabavili ste po dobroj cijeni od 13,90 kn, a toaletni papir paloma po cijeni od 19,90 kn.

Da, u vašoj košarici nenadano su se našli i ruž za usne Rimmel Lasting Finish, dvostruko pakiranje maskare Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume te maska za kosu Gliss. Sva sreća da su tu dm-ove dobre cijene koje brinu o stanju u vašem novčaniku, čak i kada vi to zaboravite.

U dm katalogu i u dm online shopu otkrijte još više dobrih cijena. Nemojte žuriti u shopping u strahu da će one negdje otići. Dobre cijene u dm su došle da bi tamo ostale. Čekat će vas najmanje četiri mjeseca kako biste pomno isplanirali kupnju, a opet uštedjeli i kada posegnete za sitnicama koje nisu na popisu, ali vas uvijek razvesele.

Posjeti Miss7.24sata.hr