Dobila je izazov da se pretvori u Mona Lisu – ovo nitko nije očekivao…

YouTube
Ako si ikada sumnjala u umjetničku vrijednost make upa, vlogerica He Yuhong promijenit će tvoje mišljenje – svojim zapanjujućim preobrazbama u likove s povijesnih umjetničkih djela i , hm, da, i Taylor Swift
Vidi originalni članak

Ovo je razlog zašto postoji naziv make up umjetnici. He Yuhong posta svoje kreacije šminkom na svoj „Miaopai“ videokanal, a nedavne transformacije njenog lica u remekdjela (osobito da Vincijeve Mona Lise) postale su pravi hit. Masovno su se dijelile po kineskim društvenim mrežama – njen video pogledan je više od 20 milijuna puta! 

„Kad vidiš lice kao prazan komad papira, mogućnosti su beskrajne“, napisala je pored svojih fantastičnih postova. Započela je s tim nakon što je jedna njena pratiteljica u šali komentirala da bi trebala proširiti svoje transformacije i na „zapadnjačke celebe“ te likove klasičnih umjetničkih djela. Kao što se vidi iz priloženog, to joj je itekako uspjelo. 

„I sama volim slikati“, izjavila je He u jednom intervjuu. „Kad sam vidjela sjajne reakcije na video s Mona Lisom, nastavila sam stvarati 'Damu s hermelinom'.“ Izrada svake kreacije traje četiri do šest sati. 

Upoznaj i druge Yuhongine transformacije kojima je stekla online-slavu. Osim s likovima s klasičnih djela likovne umjetnosti koja vise po muzejima, jednako je uspješna i po transformacijama u slavne i poznate žene današnjice. Nevjerojatno je koliko uvjerljivo može promijeniti svoje lice, na nekim slikama (da nema pored i originala) ne bismo uopće bili sigurni da to nije Taylor Swift ili Selena Gomez glavom i bradom. Pogledaj!

DVOJNICI IZ PROŠLOSTI Dvojnici iz prošlosti: "Šećem muzejem i ugledam - sebe!"

Posjeti Miss7.24sata.hr