dm poklanja torbu za plažu, a ovo su proizvodi koje morate imati u njoj

dm.hr
Sjećate se kada ste mogli samo navući kupaći kostim, zgrabiti ručnik i otrčati na plažu? Radije ih se nemojte prisjećati, jer to nije bio niti jest dobar pristup
Vidi originalni članak

Da, djeluje kako nije lako biti bezbrižan dok sunce žari i emitira UV zračenje, ali zapravo nije uopće komplicirano.

Pri kupnji dva ili više proizvoda za njegu i zaštitu od sunca u prodavaonicama dm-a do 15. srpnja ili do isteka zaliha, na poklon ćete dobiti torbu za plažu. A što morate nositi u njoj, saznajte u nastavku.

1. KREMA SA ZAŠTITNIM FAKTOROM

Sunce može uzrokovati puno veće probleme od opeklina stoga se pobrinite se da kremu sundance sa SPF 50+ ili pak fluid sundance Pro Climate sa SPF 30 nanesete 20 do 30 minuta prije izlaganja suncu. Kremu ponesite sa sobom jer je zaštitu nužno obnavljati tijekom dana.

2. KREMA ZA LICE SA ZAŠTITNIM FAKTOROM

Upravo je sunce glavni krivac za preuranjeno starenje kože, stoga je krema za lice sa zaštitnim faktorom - 'must have'. Idealne su lagane kreme s visokim faktorom koje imaju trenutno učinkovitu UVA i UVB zaštitu. Upravo je to jedna od karakteristika Nivea Sun Sensitive kreme za lice SPF 50, a dovoljno je nanijeti količinu koja odgovara četvrtini žličice.

3. BALZAM ZA USNE SA ZAŠTITNIM FAKTOROM

Ne zaboravite da su i usne također izložene UV zrakama, stoga uvijek sa sobom nosite balzam sa zaštitnim faktorom i često ga nanosite. Dobru zaštitu pružaju Melem Sun balzam za usne sa SPF 30 i sundance Sensitiv balzam za usne sa SPF 50 koji će spasiti vaše usne od isušivanja.

4. ZAŠTITNI SPREJ ZA KOSU

Uz šarmantni šešir i kvalitetne preparate za njegu, dobar izbor za zaštitu kose od sunca su i sprejevi poput Olival Sun Hair zaštitnog spreja za kosu. Nanesite ga prije svakog izlaska na sunce i ponesite sa sobom na plažu kako biste ga lako mogli nanijeti kroz dan.

Čak i ako ne idete na more ovog ljeta ove proizvode svakako trebate imati u torbi, jer često zaboravljamo da se čak 80 posto izloženosti štetnom UV zračenju događa u gradskom okruženju, kada je koža najmanje zaštićena.

Više informacije potražite na internetskoj stranici www.dm.hr. 

Posjeti Miss7.24sata.hr