dm-ov vodič: Trudnice i nove mame otkrivaju koji pokloni će ih najviše razveseliti

dm.hr
Vidi originalni članak

Iako će zvučati kao klišej, trudnoća je zaista posebno vrijeme i nosi sa sobom drugačije izazove. Kako za trudnicu, tako i za njenu okolinu. Sigurno ste se našli u situaciji da ne znate čime obradovati trudnu prijateljicu ili što pokloniti novoj majci po povratku iz rodilišta. Razgovarali smo s više trudnica i novih majki kako bi saznali što im zapravo treba. Dobra vijest je da gotovo sve možete pronaći u svom dm-u.

1. Vaše vrijeme. Trudnice i nove majke se često mogu osjećati usamljeno jer svi drugi puno rade i bore se sa svakodnevnim obavezama. Oslobodite nekoliko sati samo za njih. Ponesite njen omiljeni obrok, kolač, prirodni sok i posvetite im se u potpunosti.

2. Krema protiv strija. Nevjerojatno je koliko se koža trudnice rastegne u samo devet mjeseci. Zato joj treba pomoć kvalitetnih proizvoda da se bez posljedica vrati u prvotan oblik, a ovdje se ističu Afrodita Mom Natural mast protiv strija i Biobaza Mama krema za njegu tijela u trudnoći i majčinstvu.

3. Pelene. Ovo se posebno odnosi na posjet nakon rođenja. Novopečene mame se obično iznenade koliko im pelena treba pa ih svakako opskrbite. Tako se u vašem poklon paketu svakako trebaju naći primjerice Pampers Premium Care pelene, a odmah im možete spakirati i Melem Baby kremu s cinkom za ublažavanje pelenskog osipa.

4. Izdajalica. Majčino mlijeko je najbolja hrana za bebe, ali nije tako lako kako se čini. Može biti bolno, stvoriti upale i infekcije, a o ispucalim bradavicama da ne govorimo. Zato će najbolji prijatelj svake nove majke biti Philips Avent ručna izdajalica koja omogućuje istovremeno nježno i brzo izdajanje.

5. Prirodna kozmetika za bebu. Mirisna bebina koža je toliko nježna da zahtijeva samo najbolje proizvode sa sastojcima iz prirode pa u poklon za trudnicu ili novu mamu svakako dodajte babylove Sheabutter & Bienenwachs nature maslac za njegu tijela i Mustela Bio dermatološki gel za kupanje.

Prije nego što odete do dm-a i kupite poklon koji ste odabrali, aktivirajte eKupon za 10x više bodova na proizvode za bebe i puno brže skupite bodove za veće uštede! Ne zaboravite na eKupon za 5x više bodova na ukupnu kupnju koji možete iskoristiti do kraja rujna.

Cijelu ponudu eKupona koje možete iskoristiti do 15. rujna istražite na internetskoj stranici dm-a, a za još više pogodnosti pratite dm na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu

Ako ipak niste sigurni što izabrati u bogatoj ponudi, na blagajni svog dm-a uvijek možete kupiti dm darovnu karticu kako bi novopečeni roditelji sami odabrali proizvode koji im najviše odgovaraju.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr