dm i ove godine podržao projekt Mali svjetionik Ivanka Pole je Naj radnica Hrvatske

dm.hr
Vidi originalni članak

Projekt Mali svjetionik i ove je godine nagradom za Naj radnika Hrvatske odao priznanje svima koji svoj posao rade s entuzijazmom i pokazuju zavidnu motivaciju. Ove godine građani su za Naj radnicu Hrvatske odabrali Ivanku Pole, zaposlenicu tvrtke Tisak d.o.o., čime je zaslužila i nagradu od 100.000 kuna. Drugo mjesto i nagradu od 10.000 kuna osvojila je Zvjezdana Novina Repovečki iz Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, dok je treće mjesto zauzeo  Zlatko Miklec iz Hrvatskog kišobrana čime je zaslužio nagradu u iznosu od 5.000 kuna.

Važnost svakog djelatnika koji svom poslu pristupa s posebnim ponosom najbolje pokazuju riječi samih kupaca Ivanke Pole:

Čak i kad mi je dan loš ona ga u sekundi popravi svojoj pozitivnom energijom i ljubaznošću. Uvijek se rado vraćam na istu lokaciju iako realno Tisak kiosk imam na svakom koraku. S vremenom kupujući kod ovakve pozitivne osobe stvoriš i jednu vrstu vjernosti i ne možeš tako lako otići na drugi kiosk.

dm je i ove godine podržao projekt Mali svjetionik kako bi podržao cilj projekta koji želi ukazati na važnost malog čovjeka te skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na njihov staž i sektor u kojem rade.

Kao tvrtka čije je temeljno načelo prepoznavanje i nagrađivanje truda i doprinosa svake djelatnice i svakog djelatnika, dm se i ove godine rado uključio u projekt. Smatramo da je Mali svjetionik projekt koji sve poslodavce podsjeća na važnost zadovoljnih djelatnika, a djelatnicima pokazuje da se isplati svom poslu pristupati s posebnim ponosom i uvijek napraviti korak više“, izjavila je Nataša Odak,  iz dm-a. 

Ove godine za sudjelovanje se prijavilo 572 djelatnica i djelatnika iz cijele Hrvatske, a 8.909 građana putem SMS-a odabrali su Ivanku Pole, Zvjezdanu Novina Repovečki i Zlatka Mikleca.

Posjeti Miss7.24sata.hr