Dizajniran za zahtjevnu kosu

PR/WhatsApp
Prije više od 30 godina započela je priča o brandu John Frieda s otvaranjem prvog John Frieda frizerskog salona u Londonu
Vidi originalni članak

Danas, vizija brenda reflektira to nasljeđe: nudeći proizvode koji ciljaju na specifične probleme u stiliziranju kose i transformirajući kosu. Za rezultate kao iz frizerskog salona, koje vidite i osjetite.

Da bi odgovorili na specifične potrebe svake kose, potrebna su prilagođena rješenja, te je naša misija pronaći što čini plavuše svjetlijima, smeđu kosu sjajnijom, a neposlušnu kosu poslati u zaborav. John Frieda proizvodi potaknuti su razumijevanjem onoga što čini svaki tip kose jedinstvenim, kako bi vaš stil bio besprijekoran.

FRIZZ EASE

John Frieda je prvo ime za borbu protiv neposlušne i teško ukrotive kose – linija Frizz Ease izazvala je revoluciju u borbi protiv kose koja se teško oblikuje i stilizira – omogućila je takvoj kosi slobodu i fleksibilnost, svladavanje različitih stilova bez napora.

Bilo da je riječ o ravnanju kose ili definiranju kovrča, Frizz Ease omogućava svakoj ženi jednostavno lijepu kosu kao iz frizerskog salona.

Flawlessly straight linija za ravnanje kose formulirana je s regenerirajućim svojstvima, te omogućuje glatku kosu koja se lako oblikuje. Kosa je zaglađena, mekana i podatna.

 

Dream Curls linija namijenjena je prirodno valovitoj i kovrčavoj kosi, te pomaže u lakšem održavanju kose, hidrataciji i raspetljavanju, te oblikovanju savršenih valova ili kovrča, kao iz frizerskog salona.

 

Miraculous Recovery je čudotvorno obnavljajuća linija od profesionalaca iz John Friede. Trenutno umanjuje 75% površinskog oštećenja i omogućuje 3 puta glađu kosu

Za oštećenu i previše tretiranu kosu Miraculous recovery Rapairing šampon i regenerator pomažu u hranjenju i obnavljanju kose. Zahvaljujući Amino obnavljajućem kompleksu ovaj hranjivi duo pomaže u obnavljanju ispucalih vrhova, vraća otpornost kose kako bi se umanjilo lomljenje vlasi, te istovremeno obuzdava neukrotivu i neposlušnu kosu. Sadrži kombinaciju silikona i polimera koji omekšavaju i zaglađuju kosu za ultimativno glatki finiš.

Miraculous Recovery asortiman ima jedinstvenu formulaciju koja pomaže obnoviti lipidni sloj kose kao i sprječavanje nastanka oštećenja. Kosa je zdrava, mekana i podatna za oblikovanje.

SHEER BLONDE

Od 1998, John Frieda® Sheer Blonde® linija čini plavu kosu plavijom i ljepšom. Osmišljena da vam da ono što vasa plava kosa najviše treba- ne samo dnevnu njegu, nego sve što je potrebo da bi ostala u centru pažnje.

Reaktivira plave pramenove za prirodan izgled.
S dodanim uljem avokada, ovaj šampon hidratizira i otkriva pramenove koji izgledaju živahno i puni energije.

Sheer Blonde Go Blonder linija posvjetljuje plave pramenova, te omogućava kao suncem okupan izgled kose tokom cijele godine dajući joj prekrasan sjaj.

Za plavuše koje žele biti još svijetlije. Šampon i regenerator s ekstraktom limuna i kamilice, nježno i prirodno posvjetljuju kosu. Za zdravu i svilenkastu kosu sunčanog sjaja tokom cijele godine.Nakon šampona, koristiti regenerator iste linije kako bi se postigao željeni rezultat.

 

LUXURIOUS VOLUME

John Frieda® Luxurious Volume linija je jedinstveni režim njege kose, posebno formuliran za potrebe tanke kose. Ove patentirane formule vidljivo transformiraju tanku, ravnu kosu u voluminozne stilove, trenutačno kreirajući izgled i osjećaj više kose. Oslanjajući se na legendarno nasljedstvo frizerskih salona i nenadmašne tehnološke inovacije branda John Frieda, ovaj asortiman kreira vidljivu i uočljivu promjenu volumena, dajući punoću i oblik kao u frizerskom salonu, opipljivo mekani rezultat feniranja koji traje cijeli dan.

Proizvode John Frieda možete pronaći u  prodavaonicama u sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme.

Posjeti Miss7.24sata.hr