Detoksikacijom do blistave kože

Tomislav Miletić/Pixsell
Često se dogodi da s prvim zrakama sunca vidimo kako naša koža nije zdrava i blistava. Ako ste u posljednje vrijeme umorni i tromi, a koža vam je sklona upalama, aknama i jednostavno izgleda umorno i loše, potrebna vam je detoksikacija. Seka Zebić, vlasnica salona Biokozmetika Pet, Petrovaradinska 9a,, otkrila nam je izvrstan tretman za detoksikaciju lica koji će vam vratiti blistav izgled.
Vidi originalni članak

Seka Zebić objasnila nam je kako je Malu Wilz detoksikacijski tretman kao stvoren za ovo doba godine:

"Već od mlade dobi, iza 25 godina starosti, potrebno je raditi detoksikacijske tretmane svake jeseni i svakog proljeća. Svi mi želimo živjeti dugo, ali i izgledati dobro i biti zdravi, a detoksikacija je iznimno bitna jer živimo užurbanim stilom života, jedemo nezdravu hranu i nedovoljno se krećemo."

Upravo taj tretman isprobala je Ana Čirović, po zanimanju menadžerica društvenih mreža koja kaže kako, usprkos redovitom vježbanju, osjeća kako je došlo vrijeme za neke promjene:

"Mnogo vremena provodim pred računalom, a bez obzira na vježbanje osjećam umor i potrebu da nešto promijenim. Ovaj tretman sam odabrala jer, osim što vrši detoksikaciju, ostavlja kožu prekrasnom, a znakovi umora se brzo vide na mojoj osjetljivoj koži."

Ovaj detoksikacijski tretman obuhvaća masažu leđa te tretman lica, vrata i dekoltea. Na leđa se nanosi Malu Wilz detoksikacijski piling koji se kružnim pokretima umasirava u kožu. Nakon njega se nanosi ulje koje njeguje kožu te u tih 20 min masaže se događaju opuštanje i relaksacija koje su idealan početak svake detoksikacije i prvi korak prema lijepoj koži, jer Seka Zebić ističe kako emocionalne promjene također utječu na naš ten.

Nakon skidanja make upa Malu Wilz Professional Detox gelom koje Seka Zebić ističe kao obvezatan korak u svakodnevnoj njezi, slijedi toniziranje kože. Tonik se u svakodnevnoj njezi koristi kako bi se vratio prirodni ph kože, a u ovom slučaju se koristi tonik prema tipu kože.

Nakon toniziranja nanosi se enzimatska ampula s hranjivim sastojcima, a nakon nje ampula za bolju izmjenu tvari i samim time zdraviju i ljepšu kožu. Na lice, vrat i dekolte se stavlja papirnati vlažni prekrivač i ostavlja 2-3 minute.

Slijedi masaža glave, ušiju, lica, vrata, ramena, dekoltea i ruku Malu Wilz Professional Thalasso masažnim gelom. Na oči se zatim stavlja posebna Malu Wilz Detox maska koja ujedno i hladi te na taj način smanjuje podočnjake i vrećice ispod očiju, a na lice kremasta maska za detoksikaciju.

"Čak i ako žene genetski imaju vrećice oko očiju, mogu ih umanjiti redovitim tretmanima i pravim proizvodima, ali samo ako ih počnu koristiti na vrijeme", objasnila je Seka.

Nakon toga, na lice se nanosi krema prema tipu kože, obično za osjetljivu kožu ili hijaluronska soft krema. Međutim, ovo nije jedini detoksikacijski tretman koji možete isprobati:

"Postoji i detoksikacijski tretman cijeloga tijela koji se može kombinirati s ovim tretmanom lica, ali i kristaloterapija, limfna drenaža te druge vrste masaže koje će vam pomoći da vaša koža zablista u trenu", za kraj je poručila Seka.

Ovaj tretmawn će poboljšati izgled vašeg lica, smanjiti fine bore i linije, izgledat ćete zdravo i svježe te se osloboditi štetnih tvari.
Cijena ovog tretmana je 420 kn i traje 90 kn (cijena detoksikacije tijela je 520 kn).

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr