Danas imaš priliku osvojiti mjesečnu članarinu škole engleskog jezika i ruksak za svog mališana!

Marko Grubišić
Vidi originalni članak
  • Tek smo na sredini mjeseca, a već smo podijelili hrpu genijalnih nagrada u sklopu našeg Christmiss adventskog darivanja
  • Nastavljamo u istom, veselom tonu i imamo super vijesti za tebe - U suradnji s Helen Doron školom jednoj čitateljici poklanjamo mjesečnu članarinu škole engleskog jezika za dijete u dobi od 2 do 12 godina i ruksak prepun cool stvari
  • Ukoliko kod kuće imaš djevojčicu ili dečkića tog uzrasta koji bi volio učiti engleski, predlažemo ti da skokneš na miss7 profil na Instagramu i okušaš sreću!

Svjesni smo da je znanje engleskog jezika u današnjem svijetu neophodno, a da je istovremeno teško dobiti adekvatno znanje klasičnim putem kroz školu ili kroz edukacije kao odrasla osoba. Djeca najbolje upijaju znanje dok su mala, kroz zabavu i igru. Zato je izvanškolski tečaj engleskog jezika za djecu u Helen Doron školi odličan izbor. Helen Doron škola engleskog jezika osnovana je s ciljem da pruži djeci svake dobi najbolje moguće uvjete za prirodno usvajanje jezika.

Helen Doron škola omogućuje djeci učenje engleskog jezika na zabavan, jednostavan i prirodan način. Na više od 30 lokacija diljem Hrvatske visoko educirani učitelji svaki dan pomno pripremaju nastavu za svoje polaznike, od onih najmanjih (3 mjeseca) pa sve do najstarijih (19 godina).

Iskustvo učenja engleskog jezika želimo pokloniti i tvom mališanu. U suradnji s Helen Doron školom stranih jezika za djecu jednoj čitateljici poklanjamo jednomjesečnu članarinu za djecu od 2 do 12 godina, a uvjet je da tvoje dijete već nije polaznik Helen Doron škole.

Igramo se do četvrtka, 15. prosinca 2022. u 12h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Posjeti Miss7.24sata.hr