Čije je najveće: Slavni se hvale raskošnim božićnim drvcima

Getty Images
Što veće, što raskošnije i što blještavije, bio je moto kojim su se ovih blagdana vodile broje zvijezde
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da je vaše božićno drvce najljepše, jer ste ga ukrasili omiljenim bojama, koje ste i pažljivo uskladili te dodali nekoliko posebnijih kuglica, koje imate još od djetinjstva, borovi slavnih će vas potpuno obeshrabriti. Celebrityji su se na društvenim mrežama pohvalili svojim drvcima, a izgleda da su se svi vodili motom: "Što veće i blještavije to bolje!". 

A kao što to često biva, jedan od najekstravagantnijih borova pripada Kim Kardashian. Osim što je toliko velik da jedino može stati u njen jednako ogroman dom, svijetli više od ulica nekih gradova. A kako ne bi pretjerala u svemu, Kim je drvce dekorirala samo lampicama, no ono i dalje izgleda kao da bi trebalo stajati na gradskom trgu.

A izgleda da sestre Kardashian-Jenner ovih blagdana vole bijela božićna drvca, jer sličnim su se dekoracijama na Instagramu pohvalile Kylie i Kendall. 

 

Mama Kris nije bila vjerna temi, osim što je i ona pretjerala te gotovo da nema ni pedalj neokićenog prostora u domu.

Još jednu slavnu damu ovo je godine obuzeo kičasti blagdanski duh, a u videu na Instagramu pohvalila se svim svojim dekoracijama dok u pozadini svira njena prikladna pjesma:

Britney Spears nije se dalo čekati, pa je svoje drvce okitila još na Dan zahvalnosti, a i njeno se vinulo daleko u visine:

I drvce u obitelji Osbourne toliko je veliko da su se Kelly i Sharon trebale penjati na ljestve kako bi ga okitile.

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr