Chia Cups radionice oslikavanja šalica popunjavaju se u trenu, ali za ovaj novi termin stigneš uhvatiti mjesto

Instagram @chiacups.studio
Vidi originalni članak
  • Chia Cups su, možemo se složiti, jedne od najpopularnijih šalica u Hrvatskoj i to već godinama
  • Posebno ih vole ljubitelji ručnog rada jer su pažljivo oblikovane i oslikane ručno pa je svaka zapravo i - unikat
  • No, ako želimo imati, odnosno bolje rečeno, sami napraviti još posebniju i potpuno jedinstvenu Chia šalicu, Filipa Sorko, koja stoji iza brenda, nas sve poziva da se odazovemo radionici ručnog oslikavanja Chia šalica

Točkaste šalice domaćeg brenda Chia Cups već su godinama najpopularnije šalice u Hrvatskoj i čini nam se da ta popularnost još dugo neće splasnuti, a niti ne treba. Iako ove šalice već dugo ne dolaze samo u motivu crnih točkica nego još možemo pronaći i one oslikane cvijećem, listovima masline, monstere, paprati i slično, ponekad bismo, baš na ovoj ručno izrađenoj šalici, željeli imati neki posebniji motiv. 

To itekako razumije Chia Cups ekipa predvođena Filipom Sorko, vlasnicom brenda, koja krajem srpnja organizira novu, treću po redu, radionicu oslikavanja Chia šalica. 

Ova će se radionica održati u subotu, 27. srpnja u Chia Cups shopu, odnosno caffe baru na adresi Šenoina 22 u Zagrebu. Polaznici ove radionice dobit će već oblikovanu, sirovu šalicu na kojoj će moći naslikati što god žele i tako ju personalizirati. Nakon radionice, šalice će neko vrijeme ostati u studiju kako bi bile dovršene, odnosno kako bi ih se do kraja ispeklo i glaziralo. Kada šalice budu potpuno završene, polaznici će ih moći pokupiti u Chia Cups shopu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filipa Sorko (@chiacups.studio)

Osim oslikavanja u preslatkom ambijentu Chia Cups Caffe bara, posjetitelji će uživati u zabavnom društvu te u ukusnoj specialty kavi po kojoj je ovaj kafić poznat. Cijena ove radionice iznosi 40 eura po osobi, a u cijenu je uključen jedan napitak po izboru te, naravno, oslikana šalica. S obzirom na to da su se prve dvije radionice koje su se održale u lipnju, popunile velikom brzinom, ne sumnjamo da će se slično dogoditi i s ovim terminom pa, ako želiš oslikati svoju personaliziranu šalicu, preporučujemo ti da se požuriš s rezervacijom svog mjesta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filipa Sorko (@chiacups.studio)

Posjeti Miss7.24sata.hr