Četkica i pasta za zube od 24-karatnog zlata? Pronašli smo ih našoj trgovini

Instagram @aurezzi
Vidi originalni članak
  • Kada je u pitanju njega usne šupljine, važno nam je koristiti kvalitetne proizvode i ne štedjeti. Ali... koliko kvalitetne? I koliko potrošiti ili ne potrošiti
  • Aurezzi je brend proizvoda za njegu usne šupljine koji u ponudi ima one s 24-karatnim zlatom i srebrnom
  • Četkice za zube, paste za zube te vodica za ispiranje glavni su dio asortimana, a dostupni su i u Hrvatskoj
  • Pročitaj više: 'Zlatni sat' nokti svjetlucavi su trend s kojima će naša manikura zablistati u punom sjaju

Znamo koliko je higijena usne šupljine važna, ali je li potrebno prati zube četkicom i pastom od 24-karatnog zlata? Ako se pita brend Aurezzi, to je odličan izbor. Naime, Aurezzi u ponudi ima četkicu za zube, pastu za zube i vodicu za ispiranje usta s dodatkom 24- karatnog zlata. S obzirom na to o kakvom je proizvodu riječ, i cijena je prilično visoka. Vjerojatno za ovako nešto nisi čula, ali Aurezzi setovi dostupni su čak i u Hrvatskoj, možeš ih naručiti putem The Rite Store web trgovine.

O čemu je zapravo riječ? Brend Aurezzi, 2023. godine osnovao Noel Abdayem, zubar koji je osvojio nagrade za održivost u oralnoj njezi, a kasnije su se u brendu pridružili i Joakim Grip i Alexander Ruckemann, te poznati glazbenik i producent DJ  Khaled koji je postao i zaštitno lice. Aurezzi se vodi time da njega usne šupljine mora biti na najvišem nivou, a da ritual pranja zubi nije samo to, već priprema za dan i sveukupna briga o samom sebi, a zaslužujemo najbolje, zar ne? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

Aurezzi ponuda sastoji se od četkica, pasti i vodica za ispiranje usne šupljine (uz još poneke dodatke kao što je postolje za četkicu ili kožni omot za istu), a svi proizvodi su izrađeni od luksuznih materijala te uključuju ili 24-karatno zlatno ili srebro. Četkice za zube tako možeš pronaći u žutom i ružičastom zlatu, pozlaćene ili pak posrebrene, a boja vlakana može biti bijela ili crna. Cijena pojedinačne četkice je 50 eura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AUREZZI (@aurezzi)

U ponudi imaju i četiri paste za zube, a svaka ima svoju namjenu te su im pakiranja u drugačijim, ali uočljivim bojama. Zlatna pasta - Peppermint  24K Gold Particles (u sebi sadrži 24-karatno zlato s hidroksiapatitom što pomaže u obnovi cakline), bijela pasta - Menthol  24K Gold Particles  Whitening (također u sebi sadrži sve što i zlatna, ali i pomaže u izbjeljivanju zubi), crna pasat - Menthol  24K Gold Particles ( jednaka je poput zlatne, ali u okusu mentola), i posljednja je srebrna Peppermint Silver Particles (obogaćena srebrom s okusom peperminta za smanjenje zadaha iz usta.) Paste se mogu kupiti pojedinačno po cijeni od 30 eura. 

I kako bi tvoja zlatna ili srebrna kolekcija proizvoda za njegu usne šupljine bila potpuna, na kupaonsku policu dodaj i vodicu za ispiranje usta s okusom mentola uz dodatak, naravno, 24-karatnog zlata u zlatnoj boji, ili vodicu s okusom peperminta s dodatkom srebra u srebrnoj boji. Za nju ćeš morati izdvojiti 30 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AUREZZI (@aurezzi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AUREZZI (@aurezzi)

Uz pojedinačne proizvode Aurezzi ima brojne setove, koji su zaista originalan i neočekivan dar. Upravo njih smo primijetili na web trgovini The Rite store, a setovi se sastoje od četkice, paste i vodice za ispiranje usta te dolaze u prigodnom pakiranju i izgledaju (kao što i jesu), zaista luksuzno. Cijena seta s tri osnovna proizvoda plus držač za četkicu cijena je 139 eura. Svi proizvodi su dostupni na web trgovini The Rite Store.

Aurezzi četkice

Aurezzi paste za zube

Aurezzi vodice za usta

Aurezzi setovi

Posjeti Miss7.24sata.hr