Čajanka u stilu Karima Rashida

Gorenje i dizajner Karim Rasheed nastavljaju uspješnu suradnju. Ovoga puta kreirali su kuhalo za vodu koje će biti fantastičan dar za ljubitelje kuhanja i dobrog dizajna.
Vidi originalni članak

Nedavno su u Gorenju svoju suradnju sa svjetski poznatim dizajnerom Karimom Rashidom proširili s  velikih kućanskih aparata  i na male kućanske aparate. Osim izuzetno tankih kuhinjskih vaga sada se u paleti malih kućanskih aparata dizajniranih od Karim Rashida nalazi  i keramičko kuhalo vode K10KARIM.

Keramičko kuhalo vode može se upotrebljavati kao čajnik i zato je vrlo pogodan za razne čajanke i društvena događanja te uvijek može biti pri ruci za pripremanje različitih toplih napitaka koji  naš dan čine još ugodnijim i ljepšim. U kuhalu se može pripremiti do 1 litre napitka. Upotreba je izrazito jednostavna i sigurna jer je kuhalo opremljeno s osvijetljenim prekidačem, automatskim isključivanjem kod točke vrenja i zaštitom od isušivanja. Kuhalo možemo na podlošku rotirati za 360° i ono se s njega  može vrlo  jednostavno podizati  te isto tako i ponovno staviti.  Priključni kabel se može potpuno sakriti u poseban utor.

Keramičko kuhalo za vodu K10 KARIM prekrasan je poklon u ovo blagdansko vrijeme darivanja koje nam već kuca na vrata. Nije na odmet i ako se  možda  odlučite  za paket poklona designed by Karim Rashid  koji uz kuhinjsku vagu ima i kuhalo vode.

Cijena vage je 269 kn, a kuhala za vodu 389 kn.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr