Brojnim obiteljima potres je oduzeo krov nad glavom i sasvim ugrozio egzistenciju. Evo kako im možeš pomoći

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Nakon razornog potresa u vrijeme epidemije, mnogi građani Zagreba koji su ostali bez krova nad glavom morali su potražiti pomoć raznih organizacija i pojedinaca
  • Najteže je pak građanima slabijeg imovinskog stanja koji su nakon potresa morali napustiti svoj dom 
  • Obitelji s djecom kojima je ugrožena egzistencija zbrinute su u Studentskom domu Cvjetno naselje, a u ovom trenutku dobrodošla im je svaka pomoć


Posljedice razornog potresa u Zagrebu još se osjećaju, a najteže je obiteljima koje su uslijed epidemije koronavirusa ostale bez svojih domova. Posebno su ugrožene one obitelji koja nemaju dovoljno sredstava kako bi si osigurali drugi smještaj.

Life&style Filip besplatno daje pravne savjete, smještaj i pomoć u sanaciji krovova nakon potresa: "Želimo pomoći!"

Riječ je o građanima Zagreba koji su slabijeg socijalnog stanja, a njih 457, od kojih je 30 djece, drugi krov nad glavom morali su potražiti u Studentskom domu Cvjetno naselje. Ove obitelji s djecom kojima je život u otežanim okolnostima naprasito izmijenjen iz temelja, prepuštene su pomoći organizacija i pojedinaca dnosno svih onih koji su spremni pružiti ruku kada je to najviše potrebno.

Strašna nedjelja Suprug zbog korone na minimalcu, a potres im srušio dom: "Imam sve što mi treba, svog supruga i svoje dijete"

Pomoć im je dobrodošla u opskrbi hranom, higijenskim potrepštinama, odjeći, obući odnosno svemu onome što je nužno za život. 

Ako ste u skladu sa svojim mogućnostima spremni pomoći najpotrebitijim građanima Zagreba, možete se javiti na telefonski broj 091/2333-443 koji je posebno u svrhu prikupljanja donacija otvorio Grad Zagreb, odnosno Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Mogućnost doniranja možete javiti i na e-mail: zorana.uzelac@zagreb.hr.

Posjeti Miss7.24sata.hr