Bravo, dame! Prema ženama ova 3 horoskopska znaka muškarci imaju najviše respekta

Vidi originalni članak
  • Zvijezde nam doista svašta mogu otkriti – osobito kad je riječ o ljubavi i vezama 
  • Ova tri horoskopska znaka si ne daju ništa reći kad su u vezi – i najvećim muškarcima tresu se koljena pred njima 

Ponekad jednostavno treba preuzeti kormilo te jasno reći muškarcu što ga ide. Stalno čistiti, prati rublje i kuhati svaki dan? Kod žena koje su rođene u ova tri horoskopska znaka to ne prolazi! One žele poštovanje od svog partnera…I dobiju ga!

Škorpion 

Žene rođene u znaku škorpiona nemaju dlake na jeziku. Uvijek imaju spreman odgovor i argumente, a u vezi im se ništa ne može nametnuti. One žele ravnopravnu vezu u kojoj oba partnera dijele sve – od ljubavi do kućanskih poslova. Svojom snagom uspijevaju zadobiti željeno poštovanje i divljenje. 

HOROSKOP Inteligencija, strast, seks...Što je najprivlačnija osobina tvog horoskopskog znaka?

Ovan 

Žene rođene u znaku ovna imaju izuzetno snažnu volju. One jasno daju do znanja što žele. Ne daju se „ukrotiti“ i prave su superžene. U vezi se ne daju nagovoriti na nešto što im ne pričinjava zadovoljstvo ili što ne žele. Njihova snaga volje imponira mnogim muškarcima. 

Blizanci 

I žene-blizanke uvijek kažu sve što im je na umu. Strastveno diskutiraju te rado vode žestoke i duboke razgovore s partnerom. Žene rođene u znaku blizanaca za muškarce su poput granita – teško se  mogu omekšati. Pošto će izići iz svoje udobne zone kako bi jasno izrazile svoje mišljenje i stav, mnogi muškarci dive se ženama rođenima u ovom znaku.

ZVIJEZDE KAŽU... Pripadnici ova 3 horoskopska znaka mogu pokoriti svijet, no njiihova vrlina lako postane nedostatak

Posjeti Miss7.24sata.hr