Brad Pitt iznenadio je fanove neuobičajenom frizurom na dodjeli Oscara i zaradio hrpu komplimenata

Pixsell/Reuters Nova frizura Brada Pitta
Vidi originalni članak
  • Brad Pitt je ponovno u središtu pažnje, iako se trudio izbježi pozornost na 93. dodjeli Oscara
  • Slavni glumac je dodijelio Oscara za najbolju sporednu glumicu
  • Pritom je oduševio opuštenijom frizurom, a saznao je i da ima novu obožavateljicu među oskarovcima

Jedan od najomiljenijih glumaca današnjice nije se pojavio na crvenom tepihu na 93. dodjeli Oscara u Los Angeles, ali vjerni fanovi ipak su pronašli detalj oko kojeg se na internetu povela velika rasprava. Naime, Brad Pitt je sinoć bio u ulozi prezentera za kategoriju Najbolja sporedna glumica, a mnogi su pritom primijetili kako se omiljeni glumac pojavio u elegantnom crnom odijelu ali i s nešto opuštenijom frizurom.

Naime, dosad nismo imali priliku vidjeti Brada Pitta u nekom javnom nastupu s "man bun" repićem. I prema reakcijama fanova na društvenim mrežama, Brad Pitt je zaradio hrpu komplimenata za svoje opuštenije izdanje.

- Kreće službena kampanja u kojoj tražimo da Brad Pitt zadrži repić i vrati nam djelić Bradovog stila iz 90-ih - napisala je jedna korisnica Twittera.

- Ovo je sjajno. Nikome taj repić bolje ne pristaje od Brada Pitta. Sad ga još više volim  - nadovezala se druga obožavateljica.

Inače, slavni glumac imao je još jednu obožavateljicu u noći dodjele Oscara. Korejska glumica Yuh-Jung Youn (73) osvojila je kipić u kategoriji najbolje ženske uloge. Na pozornici nije propustila priliku popričati s Bradom Pittom.

- Gospodine Brad Pitt, drago mi je što imamo priliku konačno se upoznati - rekla mu je i dodala: 

- Gdje ste bili kad se snimao film?

Pritom je nasmijala cijelu dvoranu ali i dobro zabavila društvene mreže. Mnogi su se šalili na račun njezine izjave upućene Bradu Pittu, pa je netko napisao: "Osvojila je Oscara, a htjela je i Pitta."

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Posjeti Miss7.24sata.hr