Božićni ukrasi za svačiji ukus

Sanjate o prekrasnom Božiću, u toplini svog doma, u predivnom i jedinstveno ukrašenom prostoru? Sia, švedska tvrtka poznata po stvaranju trendova u uređenju doma, godišnje proizvede čak 10 kolekcija za uređenje doma, a ovog Božića i novu božićnu kolekciju.
Vidi originalni članak

U raznovrsnoj paleti proizvoda – od tekstila preko lustera i svijeća do najrazličitijih unikatnih ukrasa, sigurno ćete pronaći onaj poseban detalj kojim ćete obogatiti svoj prostor da možete spremni dočekati blagdansku sezonu.

Naime, u zagrebački dućan Sia stigla je nova božićna kolekcija u kojoj će mnogi naći inspiraciju za uređenje doma. Ideje za uređenje blagdanskog stola, cvjetni ukrasi i aranžmani, svijeće i svijećnjaci, girlande, kuglice i lampice – samo su dio bogatog asortimana. Odaberite između veselih vatreno crvenih ukrasa ili sofisticiranih, nježno-bijelih detalja i nećete pogriješiti.

Pronađite svoje idealno božićno drvce i prepustite se maštanju jer jednom kada uđete u čaroban svijet ukrasa, činit će vam se kao da je Božić svaki dan.

Posjeti Miss7.24sata.hr