BoogieLab je izbacio listu najpopularnijih narudžbi: koji sendvič, brunch, kroasan... su najtraženiji
- Zagrebački Boogie Lab jedna je od omiljenih gastro lokacija na koju se uvijek rado vraćamo
- Ukusna i specifična ponuda jela i pića dovoljno su dobri razlozi da upravo ondje provedemo subotnje vrijeme za kavu i brunch, ali i večernje sate u dobrom društvu
- No, sada i službeno znamo što je najbolje naručiti jer iz Boogieja su napravili listu jela i pića koja su ljudi kod njih najčešće naručivali u 2023.
Vjerujemo da si neka od ovih jela i probala, ali za svaki slučaj – evo presjeka što su to gosti BoogieLaba najviše voljeli, odnosno koji okusi su ostali zapamćeni.
Kao najprodavaniji sendvič godine istaknuo se je ukusni Mortadella Pistachio koji je idealan odabir za uživanje na brunchu. Bogat okusom i teksturom, nama je dobra opcija i za brzi ručak s nogu. Naravno, na listi je i popularno jelo Eggs Benedict s kojim je doslovno nemoguće pogriješiti.
Što se tiče slatkih zalogaja, Croissant Pistachio jedan je od najpoznatijih BoogieLab klasika o kojem se mogu čuti samo riječi hvale. Meko tijesto i preukusno punjenje pomoći će ti započeti dan na najbolji mogući način, a ako si ipak više za klasične okuse, Baguette kruh će ti poslužiti kao dopuna ukusnim jelima koje pripremaš kod kuće.
Naravno, što su doručak, brunch ili ručak bez ukusne šalice kave? Velika s toplim mnogima je omiljen odabir, a u BoogieLabu u ovom klasičnom, ali uvijek jednako poželjnom okusu, uživat ćeš maksimalno.
Što se tiče konkretnijih obroka, kao top opcija za ručak pokazalo se jelo Roast Beef Tagliata. Zanimljivi spojevi okusa i meko meso osvojit će te na prvu i sigurni smo – natjerati da se vratiš po novu porciju. Još jedna sjajna opcija za ručak ili pak večernji mingle uz omiljenu čašu vina ili najprodavaniji koktel godine Pornstar Martini je pizza Capricciosa. Nije potrebno dodatno objašnjavati zašto je to tako jer ovaj klasik govori sam za sebe.
I kako se kaže, šećer na kraju dolazi u vidu preukusnog deserta. Posjetitelji su kao favorit istaknuli Tart od čokolade i maline, a mi nemamo ništa za dodati, osim da se apsolutno slažemo.