Boja tvoje spavaće sobe o tebi otkriva OVO

Instagram
Jesi li znala da boja tvoje spavaće sobe zapravo otkriva puno toga o tebi? Pa ipak je to najintimnija i najosobnija prostorija u tvome domu...
Vidi originalni članak

Baš kao što način na koji dekoriramo stan reflektira naš osobni stil, tako i naša sama spavaća soba dosta govori o nama. Vrlo vjerojatno puno više nego što možeš zamisliti! Bilo da ti je tvoja soba ugodno utočište, relaksirajuća romantična oaza ili šik minimalistički prostor - saznaj što boje tvoje sobe o tebi otkrivaju!

Miks snažnih, vibrantnih boja 

Tvoja soba je odraz tvoje zabavne i živahne osobnosti te odličnog smisla za humor. Ti si samopouzdana osoba koja je samostalna, ali obiteljski nastrojena. Tvoji odnosi s prijateljima su ti jako važni, a avantura ti je srednje ime! 

Uzorci i upadljive dekoracije

Ti obožavaš druženja! Imaš bujnu maštu i nepokolebljiv duh, a soba ti je puna uspomena i stvari koje te podsjećaju na luda putovanja. Imaš kreativnu osobnost, romantična si, a soba je tvoje mjesto za lude snove i najljepše intimne trenutke.

Većinom bijelo

Ako je tvoja soba većinom bijela, onda si osoba koja žudi za stabilnošću i koristiš svoju sobu za opuštanje i bijeg od stresa svakodnevnog života. Voliš se okružiti sa sličnima sebi - smirenim i jednostavnim ljudima, ali ti je jednako ugodno i u vlastitom društvu! Me-time je tvoje najdraže vrijeme.

Siva ili svijetla paleta boja

Ako te privlače svijetlili tonova i siva paleta boja onda tražiš ravnotežu u životu i težiš ka ostvarivanju zena. Jako si stajliš, a u mnogim situacijama u životu zadržavaš tradicionalni stav. Nikako te se ne smije podcijeniti, a često iznenađuješ ljude svojim sposobnostima i inteligencijom. 

Zemljani tonovi – zelene, smeđe i plave 

Boja tvoje sobe te u potpunosti opisuje - stojiš čvrsto na zemlji i najviše njeguješ odnose s prijateljima i obitelji. Jako si pouzdana osoba, ali i super jednostavna - što je razlog zašto se slažeš sa gotovo svima oko sebe. Ne voliš svađe i prepiranja, a tvoja soba je tvoja oaza mira. 

Crna

Odabrala si jednu jako dramatičnu boju za svoju sobu! Ti voliš privatnost i želiš da ljudi poštuju tvoj osobni prostor. Ti si neovisna i snažna individua, a samo sa svojim najbližim prijateljima dijeliš intimne trenutke koji su te formirali u osobu kakva jesi.

Posjeti Miss7.24sata.hr