Blizanke planiraju udaju i djecu s istim muškarcem

Pinterest/AlbionFit
Anna i Lucy DeCinque poznate su kao „najsličnije blizanke na svijetu“ – jedu točno jednake obroke, nose jednaku odjeću – i spavaju s istim likom
Vidi originalni članak

Anna i Lucy DeCinque iz australskog grada Pertha nisu „normalne“ blizanke. Imaju jednak stil odijevanja te uvijek jednak outfit – međutim, njihov poriv da budu u svemu jednake, ide korak dalje. Naime, 32-godišnje blizanke jedu u dlaku jednake porcije hrane, napravile su identične operacije grudi kako bi djelovale kompletno identično – i dijele jednog muškarca. „Ben se prama ponaša potpuno jednako – kad poljubi Annu, odmah potom poljubi i mene. I svaku drži za ruku kad izađemo“, rekla je Lucy u intervjuu za Dailymail. 

30-godišnji Ben Byrne se (preko Facebooka) zaljubio u obje: „Što napravim za jednu ženu, naravno da isto to napravim i za drugu – moji prijatelji smatraju kako je moj 'problem' ugodan za rješavanje“, rekao je Ben za časopis Woman's Day. 

Anna i Lucy su najavile da se žele udati za Bena – pošto to nije zakonski moguće, napravit će privatnu ceremoniju kako bi zapečatili svoju ljubav. 

Nitko od njih troje nije ljubomoran. Doduše, neće dijeliti krevet u troje – seks se odvija isključivo u dvoje. I to im je sasvim OK. Djecu također planiraju zajedno – dapače, Anna i Lucy žele zatrudnjeti u isto vrijeme. „Pa čak i ako će morati doći do umjetne oplodnje“, rekla je Lucy za Dailymail. I dodala: „Naša djeca bi tada bila polubraća i bratići, što će sigurno mnogi ljudi osuđivati. Ali nitko ne bi trebao ocjenjivati što je danas 'normalna' obitelj.“ 

djeca na vjenčanju učiteljice Dirljivo: tko je ovoj učiteljici uljepšao vjenčanje?

Posjeti Miss7.24sata.hr