Blagdanska čarolija: Ovo su najljepše uređeni božićni izlozi u Zagrebu

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Čarolija Božića osjeća se na svakom koraku, a osim gradskih ulica i parkova, pažnju plijene i mnogi prekrasno uređeni dućani, cvjećarne, zlatarnice, ali i ugostiteljski objekti
  • Poznati dizajneri brenda Elfs svoj izlog odlučili su ukrasiti ogromnim lizalicama i bombonima u crveno-bijelim nijansama, dok je Prahir Fine jewellery u izlog postavio grad u minijaturi s figurama Orašara 
  • Prošetati smo gradskim ulicama kako bi ti pokazali one najljepše izloge koji će te sigurno ostaviti bez daha

Glavna tema ovogodišnjeg adventa je Orašar, a već su ti sigurno poznate sve lokacije na kojima možeš imati savršenu božićnu fotografiju. Osim gradskih parkova i ulica, svoje izloge ukrasili su i mnogobrojni dućani, cvjećarne, zlatarnice, ali i ugostiteljski objekti. Zbog toga smo prošetali gradskim ulicama i odabrali najmaštovitije izloge koji su nas impresionirali.

Tko živi na božićnom drvcu Ako na božićnom drvcu primjetiš kuglicu poput oraha, ni u ludilu ga ne unosi u kuću

Magnolia slastice, Gundulićeva 4

Jedna od najpoznatijih slastičarnica u Zagrebu ukrasila je svoj izlog - slasticama. Posebno su nam se svidjeli muffini koji na sebi imaju ukras minijaturnih jednoroga, ali i šljokičasti - koji nisu jestivi, a krasili su prostor oko posuda. Drugi dio izloga sastojao se od bajkovitih kolica u kojima se smjestio minijaturni gradić u kojem vlada prava blagdanska atmosfera.

Prahir Fine jewellery, Bogovićeva 1b

Prahir Fine jewellery svoj izlog ukrasio je poznatim likom Orašara. Ispod velikih vunenih oblaka nalazi se mali snježni grad ispunjen figuricama orašara. 

Elfs, Milana Amruša 19 

Poznati dizajneri brenda Elfs svoj izlog su ukrasili ogromnim lizalicama i bombonima u crveno-bijelim nijansama. U prvom izlogu prikazana je crvena i zelena kreacija, u drugom crna, a u trećem plava. Iznad svakog izloga s kreacijama stajala je ogromna crvena mašna. 

Raspjevani blagdani Nije li ovo super?! Kad staneš na ovaj otirač, on svira božićne pjesme

Institut za parfeme Flores, Dežmanov prolaz 2

Parfimerija Flores svoj izlog popunila je velikim jelkama ukrašenim šarenim duguljastim trakama, a po podu je rasut umjetni snijeg. 

Dizajn Cvijeća Saša Šekoranja, Dežmanova 1

Jedna od najpoznatijih cvjećarnica u Zagrebu svoj izlog ukrasila je vrlo maštovito. Najviše su nam se svidjela drvca ukrašena muffinima u prvom izlogu. U drugom izlogu nalazila se lutka djevojčice okrenute leđima i okružene poklonima, ispred štanda s raznovrsnim slasticama. 

Kofer, Gundulićeva 13

Dućan Kofer svoj izlog ukrasio je bijelim jelkama, a ispred njih nalaze se četiri drvene stolice - svaka sa svojom pričom. Na prvoj stolici nalazi se drvena crvena kutija ispunjena komadićima naranče, a na vrhu se nalazi kuglica za bor s crvenom mašnom i figurica Orašara. Na drugoj stolici nalazi se drveni konjić, a na preostale dvije prijedlozi darova za Božić.

Moda Tri mala modna dodatka koja će svaki outfit učiniti svečanim - i idealnim za božićne izlaske

Posjeti Miss7.24sata.hr