Besplatni proizvodi čekaju vas u dm online shopu

dm.hr
Vidi originalni članak

Mislite li da postoji netko tko ne voli uštedjeti i dobiti besplatan proizvod po izboru? Mi mislimo da svi to volimo, i zato vam otkrivamo kako kupnjom u dm online shopu možete dobiti besplatne proizvode.

Do kraja travnja u sklopu pogodnosti Jednostavno povoljno pri kupnji bilo koja dva jumbo paketa pelena Pampers Premium Care u dm online shopu treći dobivate besplatno i štedite 146,90 kn!

Možda je pravo vrijeme da isprobate nove mirise dezodoransa poput bergamota i đumbira ili zumbula i jasmina. Zapravo, ne morate birati. Možete isprobati oba, jer pri kupnji jednog dezodoransa Neutro Roberts do kraja travnja drugi dobivate gratis. Isto vrijedi i za odabrane gelove za tuširanje L'Angelica i kreme za lice NIVEA Essentials.

Pri kupnji u košaricu dodajte proizvod koji želite kupiti te proizvod ili proizvode iz iste ponude, a pri zaključenju kupnje vaš račun bit će umanjen za vrijednost gratis proizvoda. Jednostavno? Da! Povoljno? Itekako.

Kako biste na vrijeme dobili sve informacije o pogodnostima, pratite dm na Facebooku, Instagramu i YouTubeu, a za još više informacije i gratis proizvode posjetite dm online shop na: https://www.dm.hr/jednostavno-povoljno

 

Posjeti Miss7.24sata.hr