Baš kao vojvotkinja! Najdraže naušnice Kate Middletone sada su na sniženju i možeš ih nabaviti za oko 700 kuna

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Sutra je Crni petak što znači da je puno stvari na sniženju - uključujući i naušnice koje obožava Kate Middleton
  • Ove naušnice inače koštaju 115 funti (oko 1.000 kuna), ali za Crni petak snižene su na 80,50 funti (oko 700 kuna)
  • Pa i nije tako strašno za nakit koji nose plemkinje, zar ne?!

Nema sumnje da je vojvotkinja od Cambridgea modni uzor mnogim ženama koje dobro znaju da Kate nikamo ne ide bez para naušnica. Jedne joj se, čini se po brojnim prigodama na kojima ih je nosila, posebno sviđaju, a koje sada možeš kupiti po sniženoj cijeni. S popustom od 30 posto ih možeš 'uloviti' do utorka, 3. prosinca, radi se o nakitu koji potpisuje kreatorica Monica Vinader. 

Napravljene su od pozlaćenog srebra, a u središtu je zeleni oniks - ove jednostavne naušnice su supersvestrane (kako to Kate uredno pokazuje). Znamo što misliš - kako možemo tvrditi da su joj omiljene? Pa, to je više od nagovještaja: vojvotkinja od Cambridgea viđena je (i snimljena) kako ih često nosi.

Kate je prvi put primijećena u dizajnu Monice Vinader još 2016. godine, na svojoj kraljevskoj turneji po Kanadi. Četvrtog dana, tijekom posjeta Kelowni, Kate je nosila haljinu Dolce & Gabbana sa zelenim naušnicama. Kasnije tijekom dana, stigavši s Williamom u međunarodnu zračnu luku Whitehorse, nakit je uskladila s još jednim zelenim komadom odjeće: vunenim kaputom britanske marke Hobbs.

Kasnije tog dana, princ William i Kate odletjeli su u Pariz kako bi se sastali s tadašnjim francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom u Elizejskoj palači u Parizu. Kate je nosila isti kaput i naušnice, ali skinula je kapu i spustila kosu. Nekoliko mjeseci kasnije Kate je nosila svoje omiljene naušnice na Cvjetnom showu u Chelseaju - i zelenu haljinu s cvjetnim printom. U kolovozu 2017. noseći naušnice Monice Vinader, Kate je s princem Harryjem posjetila vrt princeze Diane u palači Kensington. Zelena nijansa oniksa upotpunila je apstraktni otisak na Prada haljini.

Dva mjeseca kasnije, vojvotkinja je nosila naušnice na ležerniji način - s jednostavnom sivom trenirkom i trapericama kako bi posjetila šumsku školu Sayers Croft i vrt divljih životinja u Londonu. Kate je nedavno nosila naušnice Monice Vinader na reviji cvijeća u Chelseaju (2019) s bluzom Broderie Anglaise, hlačama Massimo Dutti i tenisicama Superga.

Posjeti Miss7.24sata.hr