Bang Bang u Vintage Industrial Baru

Prije točno godinu dana na glazbenoj sceni pojavio se mladi retro pop/blues bend Bang Bang koji je svojim karakterističnim zvukom i singlovima ˝Negdje na cesti˝ i ˝Bez obzira na sve˝, osvojio radio postaje. Tek objavljenim singlom ˝Vozi me˝, bend nas vraća u ˝lude sedamdesete˝ i najavljuje svoj veliki koncert u Vintage Industrial Baru koji će se održati u subotu 16.studenog.
Vidi originalni članak

Malo bendova može se pohvaliti tako brzim razvojem i osvajanjem simpatija generacijski raznovrsne publike. Ono što ih svakako izdvaja od ostalih, specifična je retro atmosfera i produkcija koju potpisuje gitarist i autor pjesama Hrvoje Prskalo. Osim autorskih pjesama band će u Vintage Industrial Baru izvesti obrade domaćih i stranih hitova. Tako će se na njihovom repertoaru naći stari hitovi Elvisa Presleya, Ette James, Jonny Casha, i nešto novijeg zvuka Cardigansa, Shivaree, Moloka i drugih izvođača koji su utjecali na njihov rad.

Grupu Bang Bang čine Tomislav Hajak, Nikola Matić , Hrvoje Prskalo, Zvone Domazet i pjevačica Lara Antić. Sve ovo i više je nego dovoljan razlog da ne propustite dobru feštu i zaplešete uz neki stari hit po cijeni karte od simboličnih 10 kuna!

Posjeti Miss7.24sata.hr