Atlantis The Royal: U Dubaiju se otvara najluksuzniji resort na svijetu, zavirili smo u tu raskoš

Atlantis The Royal
Vidi originalni članak
  • Najspektakularnije otvaranje hotela ove godine u Dubaiju rezervrirano je za superluksuzni Atlantis The Royal
  • U hotelu koji se prostira na 43 kata postoji čak 90 bazena, te ogromni akvarij s više od 2000 raznobojnih meduza 
  • Službeno otvara vrata 10. veljače, a proglasili su ga najluksuznijim resortom resortom, evo što sve nudi

Turizam i ekonomija jedne od najvećih svjetskih prijestolnica zabave i luksuznog lifestylea nezaustavljivo rastu, a milijuni turista svake godine oduševljeno hrle u taj Disneyland Bliskog istoka. Luksuzni hoteli se nadmeću tko može ponuditi više, bolje i ekstravagantnije, a ovu će godinu obilježiti otvaranje super luksuznog hotelskog resorta Atlantis The Royal.

Riječ je o, kako ga vlasnici nazivaju, najluksuznijim resortom na svijetu, a otvaranje je predviđeno za 10. veljače. Već sad je moguće rezervirati sobe i apartmane, a cijene se kreću od oko 1000 eura za dvokreventu sobu po noćenju pa do 7000 eura po noći za prostrane apartmane s vlastitim bazenom. 

Hotel Atlantis The Royal preuzet će titulu prestiža i luksuza od svog starijeg brata Atlantisa The Palm, koji je izazivao jednaki hype prilikom otvaranja prije 15 godina. The Royal će nuditi mnogo veću razinu luksuza i besprijekorno blistavog iskustva za goste. Ekstravagantna arhitektura hotela ostavlja bez daha, a na 43 kata su smještena 333 apartmana i 693 hotelske sobe.

Baš poput Atlantisa The Palma, The Royal će imati ogromni unutrašnji akvarij u kojima će biti više od 2000 raznobojnih meduza, te još tri dodatna velika akvarija.

U resortu postoji čak 90 bazena, uključujući i prekrasni infinity bazen na 22. katu na visini od 90 metara iznad zemlje. 

Ne treba sumnjati da će i gastro segment biti na najvišoj razini, u pet hotelskih restorana i još više lukusznih barova radit će neki od najpoznatijih svjetskih chefova. 

Posjeti Miss7.24sata.hr