Ako ne kaniš kupovati pravo božićno drvce ove godine, IKEA ima rješenje za 10 eura

IKEA
Vidi originalni članak
  • Za sve koji ne žele "živu" odnosno odsječenu jelku dobrih alternativa sve je više 
  • Jedna od njih je i IKEA-ino drvce dovoljno malo da stane na stolić ili policu, a dovoljno veliko da na njega stanu omiljeni ukrasi 
  • Lijepo je, praktično, možeš ga lako pospremiti za sljedeću godinu – i nema iglica za čišćenje! 

Skandinavski bor, jela, plava smreka i slična igličasta stabalca obično se smještaju u dnevne sobe najkasnije na Badnjak i pretvaraju se u svjetlucava božićna drvca. Ali, postoje i razne alternative božićnom drvcu koje su izvrsna i kreativna zamjena za klasično drvce.

Kao blagdanska zamjena za okićenu jelku tu su već gotova božićna drvca od različitih "neživih" materijala s kojima možeš uljepšati dom i (pred)božićno vrijeme. Neki prostori jednostavno nisu dovoljno veliki za klasično božićno drvce. Stoga IKEA nudi genijalnu alternativu, kartonsko božićno drvce Vinterfint. 

Naime, Vinterfint drvce dovoljno je maleno kako bi odgovaralo stolu, a dovoljno veliko kako bi na njega mogli stati još i tvoji omiljeni božićni ukrasi. Osim što ćeš se osloboditi od stalnog uklanjanja iglica s poda, ovo papirnato čvrsto božićno drvce također se može sklopiti i ne zauzimajući previše prostora pospremiti do sljedeće godine. 

Life&style Blagdanski detalji: Reserved ima predivne kuglice i ukrase za bor koje ćete odmah poželjeti

Vinterfint drvce visoko je 50 cm, košta 10,60 eura, a više informacija možeš pronaći na stranicama IKEA-e

Life&style Čaša crnog vina, boca šampanjca, kolačići, trokut pizze... Ukrasi za bor iz H&M Home kolekcije izgledaju slasno

Posjeti Miss7.24sata.hr