Airbnb nudi ludi provod u čudesnoj Barbie vili u Malibuu potpuno besplatno. Evo kako se prijaviti

Airbnb
Vidi originalni članak

Ludi provod i jedna noć u fascinantnoj Barbie kući na najekskluzivnijoj lokaciji u Malibuu potpuno besplatno. Možda zvuči nevjerojatno ali je potpuno istinito. Naime, na Airbnb-u je oglašena stvarna Barbie kuća kao dio promocije za hit film s Ryanom Goslingom i Margot Robbi koji u srpnju stiže u kina, a najsretniji 'unajmljivači' dobit će priliku besplatno provesti jedan dan i jednu noć u ovoj nevjerojatnoj vili na obali oceana.

Što moraš napraviti? Trebat će ti doslovno nekoliko klikova kako bi se prijavila. Naime, 17. srpnja otvorit će se mogućnost rezervacije Barbie kuća na Airbnb-u, potrebno je napraviti rezervaciju, a dvoje najsretnijih osvojit će boravak u vili - svatko će dobiti po jednu noć boravka 21. i 22. srpnja. Organizatori su se ogradili i naglasili da dobitnici sami moraju pronaći prijevoz do Malibua te na dobitak ne uključuje zrakoplovne karte. 

U šaljivoj najavi promocije stoji Kenova poruka: "Dobro došli u moj Kendom! Dok je Barbie odsutna, ovog je ljeta predala ključeve svog smještaja u Malibu DreamHouseu, a moja soba bi mogla biti vaša. Dodao sam nekoliko detalja kako bih donio prijeko potrebnu Kenergiju u novouređeni i legendarni Malibu DreamHouse. Smještena savršeno iznad plaže s panoramskim pogledom, ova ružičasta vila u prirodnoj veličini je ostvarenje sna!"

I tu se moramo složiti s Kenom, ova vila je doista čudesna te iako djeluje kao da je poput crtanog filma ili bajkovitog Barbie svijeta, uvjeravamo te da je sve stvarno. I zato jedva čekamo 17. srpnja, možda nam se posreći, a za prijevoz ćemo se nekako snaći. 

A da je Barbie vila stvarna uvjerili su se John Legend i Chrissy Teigen koji su posjetili vilu i potpuno se oduševili...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Posjeti Miss7.24sata.hr