8 najboljih pjesma za prekid

Getty/Guliver
Prekid je najlakše preboljeti uz glazbu. Riječi pjesama kao da govore o tebi, tvojoj vezi i tvom životu. Pripremi maramice i poslušaj 15 najboljih pjesama za prekid!
Vidi originalni članak

Prekidi su sasvim uobičajena stvar, ali onda kada se dogodi tebi teško je razmišljati na taj način. To je vrijeme kada mazohist u nama preuzme kontrolu pa tugu pokušavamo liječiti teškom kategorijom tužaljki. Bez obzira na to slušate li iste pjesme svaki put kada ste tužni ili ih prilagođavate ovisno o tematici postoje neki klasici koji baš uvijek pale!

Adele "Someone like you"

Najtužnija od najtužnijih. Kraljica svih tužaljki - Someone like you. Tko nije slušao ovu pjesmu za vrijeme tužnih dana ne zna što propušta. Do trećeg stiha pjesme već smo isplakali more suza i nije nas sram.

Beyonce "Single Ladies"

Neslužbena himna sretno single cura!

Usher "Burn"

Uz ovu smo pjesmu preživjeli prvu ljubav i sve uspone, padove i prečesta razočarenja!

Rihanna "Take A Bow"

Kad se, nažalost, dogodi da ti se život pretvorio u potpunu sapunicu u kojoj ti definitivno (za sada) nisi glavni lik, ova pjesma dosta dobro dođe. Osobnu satisfakciju pruža činjenica da nisi jedina čiji si je bivši momak umislio je Hollywoodski glumac.

Beyonce "Irreplaceable"

Beyonce je i ovaj put umjesto klasične prekid pjesme izvela genijalnu pjesmu prepunu pozitive i opravdanog prkosa i samopouzdanja! Bravo!

Justin Timberlake "What Goes Around...Comes Around"

Kad ti je bivši dečko ispao potpuni negativac a ti sve nade odlučiš položiti u karmu jer ćeš u suprotnom završiti u zatvoru, onda poslušaj ovu pjesmu!

Kelly Clarkson "Since You Been Gone"

Onaj moment kada napokon shvatiš koliko te prošla veza mučila, ograničavala i kočila u svemu. I napokon odlučiš i obećaš samoj sebi kako se to više nikada neće ponoviti. A uz to odeš van s frendicama, počastiš se pozamašnom količinom pića i proživiš najbolji izlazak na svijetu slušajući ovu pjesmu!

JoJo "Too Little Too Late"

Ova je pjesma idealna za završnu fazu prekida. Taman nakon što si ga preboljela, on se javlja. Umjesto odgovora slobodno mu pošalji ovaj link.

Posjeti Miss7.24sata.hr