5 stvari zbog kojih trebaš cijeniti strijelce u svom životu

instagram @janko_popovic_volaric
Počela je vladavina strijelca, devetog znaka horoskopa. Ovaj znak horoskopa poznat je kao najvedriji znak, a ovo je samo jedna od stvari zbog koje trebaš cijeniti sve strijelce u svom životu...
Vidi originalni članak

Horoskopski strijelac jedan je od najplemenitijih znakova horoskopa i sjajan je materijal za prijatelja. Nije nam bilo teško pronaći 5 stvari zbog kojih trebaš istinski cijeniti strijelce u svom životu:

1. VOLE NOVA ISKUSTVA I TRAŽE UZBUĐENJA

Strijelac nije jedna od osoba koja će odbiti s tobom isprobati sushi, po prvi put pogledati horor film ili otići na putovanje na egzotičnu destinaciju. Tvoj strijelac apsolutno je otvoren novim iskustvima, neprestano traga za uzbuđenjima i avanturama. Osim toga, ne voli se pretjerano družiti s ljudima koji su zatvorenog uma i statične osobe. Dakle, slobodno sa svojim omiljenim strijelcom otkrivaj nove stvari i obogati vaš odnos različitim iskustvima. 

2. JAKO SU DRUŠTVENI

Strijelci, poput vaga, iznimno su društvene osobe. Oko njih su često gomile ljudi, ali sve ih znaju razvrstati na ljestvicama bliskih prijatelja i poznanika. Osim toga, strijelci imaju iznimne komunikacijske vještine i rado će te upoznati sa svojim prijateljima. Dakle, samo jedan strijelac u životu može obogatiti i tvoj društveni život. 

3. RADO ĆE PRISKOČITI U POMOĆ

Strijelci su na glasu kao najodaniji horoskopski znak. Oni nikada svoje prijatelje ne ostavljaju same, a u svakoj će nevolji priskočiti u pomoć. Sjajno su rame za plakanje i moralna podrška. Vidat će ti ljubavne rane, tješiti te kad si puna poslovnih problema i s tobom će prolaziti kroz obiteljske krize. Ma tko ih ne bi volio!

4. VELIKODUŠNI SU I DAREŽLJIVI

Strijelci su velikodušne i darežljive osobe. Kada strijelac ima novca, cijelo društvo ima novca. Nije štedljive naravi, a u društvu baš nikada nije škrt. Da, često radi večere i zabave za prijatelje jer voli okupljati oko sebe i skupljati uspomene. Iako, ovdje moraš malo paziti na svog strijelca. Ponekad je malo naivan i ne vidi trenutak u kojem prijateljstvo prijeđe u iskorištavanje. 

5. NE LJUTE SE ČESTO

Ovo je točka u kojoj se strijelci ponajviše razlikuju od vaga. Dok se vaga češće i lakše na ljuti, strijelac jednostavno nema snažne senzore za bijes. Sklon je dubokom opraštanju i zaboravljanju, a da bi ga pošteno naljutio moraš prijeći baš sve granice lijepog ponašanja. 

Posjeti Miss7.24sata.hr