5 hit naslova s poznatim glumicama u intrigantnim transformacijama

hbo max
Vidi originalni članak

One su liječnice, detektivke, stjuardese s tajnim životima, žene zaposlene u tech industriji ili karizmatične dame zadivljujućeg poduzetničkog duha. Intrigantni i slojeviti ženski likovi u hit serijama i filmovima uvijek plijene pozornost, posebice kada u uloge uskoče svjetski poznate glumice. Rosario Dawson, Kate Winslet, Zoë Kravitz, Carrie Coon i Kaley Cuoco samo su neke od slavnih imena koje vladaju naslovima na HBO Max streaming platformi, a u nastavku izdvajamo 5 hitova sa spomenutim zvijezdama u glavnim ulogama.

Nova serija “DMZ” (DMZ) se odvija u bliskoj budućnosti u kojoj je Amerika upletena u građanski rat koji ostavlja Manhattan uništenim i izoliranim od ostatka svijeta. Neustrašiva liječnica Alma Ortega (Rosario Dawson) kreće na put da pronađe sina kojeg je izgubila u evakuaciji New Yorka.

U filmu “Kimi” (Kimi) agorafobična radnica u tech industriji (Zoë Kravitz) otkriva snimku nasilnog zločina i pokušava to prijaviti svojim nadređenima. Kako bi se pobrinula da se zločin istraži, možda će morati napustiti svoj stan. 

“Pozlaćeno doba” (The Gilded Age) donosi priču o američkom pozlaćenom dobu, razdoblju golemih ekonomskih promjena, stečenih i izgubljenih bogatstava te porasta nejednakosti između starih i novih bogataša. 1882. godine mlada Marian Brook useljava se u njujorški dom svojih staromodnih, bogatih teta Agnes van Rhijn (Christine Baranski) i Ade Brook (Cynthia Nixon). U pratnji Peggy Scott, uspješne Afroamerikanke, Marian se nehotice upleće u društveni rat između jedne od svojih teta, izdanaka garniture starih bogataša, te njezinih nevjerojatno bogatih susjeda, nemilosrdnog željezničkog tajkuna Georgea Russella i njegove ambiciozne supruge Berthe Russell (Carrie Coon). U seriji, lik Marian tumači Louisa Jacobson, kći slavne Meryl Streep.

Nagrađivana serija “Mare iz Easttowna” (Mare of Easttown) prati detektivku iz gradića u Pennsylvaniji (Kate Winslet) koja istražuje lokalno ubojstvo dok se njezin život raspada. Serija razotkriva mračnu stranu usko povezane zajednice i ispituje kako obitelj i prošle tragedije mogu odrediti našu sadašnjost.

U drugoj sezoni serije “Stjuardesa” (The Flight Attendant), koja na HBO Max stiže 22. travnja, zatječemo Cassie Bowden (Kaley Cuoco) kako živi svoj najbolji trijezni život u Los Angelesu dok u slobodno vrijeme radi kao CIA-ina doušnica. Ali kada je prekomorski zadatak navede da nehotice svjedoči ubojstvu, uplete se u još jednu međunarodnu spletku. Druga sezona snimana je u Los Angelesu, Berlinu i Reykjaviku, a dok čekate premijeru već sada možete pogledati prvu sezonu koja je dostupna odmah u HBO Max ponudi.

Na HBO Maxu je dostupno još mnogo naslova koji će zadovoljiti svačiji ukus, od nagrađivanih i kultnih serija, do najnovijih blockbustera i klasika, ali i brojnih sadržaja za djecu. HBO Max nudi opciju kreiranja do pet profila za djecu i odrasle, kao i registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, a moguće je gledati na tri uređaja istovremeno. Standardna mjesečna cijena pretplate iznosi 6,99 €/mjesečno, a dostupna je i vrlo isplativa opcija godišnje pretplate koja iznosi 54,99 € i omogućava 12 mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam.

Posjeti Miss7.24sata.hr