4 tipične beauty pogreške na ljetovanju: Radite li ih i vi?

themoviedb
Kako biste se s ljetovanja vratili ljepši, izbjegnite ovo tipične greške u njezi kože i kose
Vidi originalni članak

Ako ste se upravo vratili s ljetovanja i umjesto zdrave, sjajne i čiste kože, izgledate iscrpljeno onda vjerojatno radite nešto krivo. Ne brinite se, tu smo da vam pomognemo, a posebice onima koji se tek spremaju na ljetovanje i još uvijek mogu izbjeći ove 4 tipične beauty pogreške koje radimo na odmoru:

1. Zaboravljate nanijeti kremu za sunčanje tijekom dana
Svatko se sjeti namazati kremom sa zaštitnom faktorom kada je na plaži, no treba imati na umu da nas sunce prži tijekom cijelog dana i gdje god se nađemo. Bez obzira idete li u šetnju gradom, na kavu ili samo do trgovine, ne zaboravite zaštititi kožu od štetnih ultraljubičastih zraka.

2. Ne umivate se nakon mora
Samo zato što ste proveli cijeli dan na plaži i bez make upa ne znači da biste trebali preskočiti večernje čišćenje lica. Istina, slana voda može licu podariti odličnu teksturu, no ako dugo stoji na koži također može uzrokovati i njeno pucanje.

3. Zaboravljate zaštititi kosu
Imate obojenu kosu? Sunce će u trenu izblijediti i najtamnije nijanse, stoga biste, ukoliko želite očuvati boju, trebali na kosu nanijeti proizvod sa zaštitnim faktorom. Također, šešir ili šilterica uvijek su dobro rješenje.

4. Sa sobom nosite cijeli kozmetički salon
Svako bi dobro došla mala pomoć oko pakiranja kada je u pitanju nošenje hrpe nepotrebnih stvari. Kada je riječ o kozmetici i make upu, razmišljajte o višenamjenskim proizvodima, poput 2u1 ruža i sjajila ili univerzalnog šampona za kosu i tijelo.

Posjeti Miss7.24sata.hr