3 briljantna gadgeta za partijanere (i one koji to žele biti)

Screenshot(Smitsonian Channel
Mobitel čije kučište svijetli u svim mogućim bojama ono je što su priželjkivali svi partijaneri i partijanerice, a tek ostatak...
Vidi originalni članak

Ako si luda partijanerica, možda to želiš postati ili si tek velika ljubiteljica svega što svijetli (od šljokica do lampica), onda je ovo svakako top tri gadgeta koji će te oduševiti. Makar oni bili korisni, za zabavu ili opuštanje, jako ih lajkamo. 

Smartphone Alcatel A5 LED

Ovaj pomalo neobičan mobitel ima pozadinu koja svijetli u svim bojama ovisno o ritmu glazbe. A imaš li na telefonu novu Facebook notifikaciju, LED- ice će svijetliti u obliku slova "F". Dok je za određene kontakte moguće odabrati određenu kombinaciju boja LED dioda pa i na taj način možeš personalizirati ovaj telefon i njegove notifikacije. Samo kućište smješteno na stražnjoj strani telefona može se izmjenjivati pa je umjesto LED- ica moguće imati i standarni poklopac, ali to i nije tako zabavno. 

LED Spinner

Tako popularna igračkica (ne samo za djecu) dobila je i svjetleću inačicu. Njome ćeš skratiti vrijeme, ali ono bitnije, čini nam se da njome možeš iz sebe izbaciti sav nakupljeni stres i negativnu energiju. Potrebno je u pogon staviti dva prsta i spinner okretati što brže možeš. Kad ga jednom uzmeš u ruke, više ga nećeš poželjeti ispustiti.

Skateboard Full LED

Nekada ultra popularni skateboardovi prije su imali možda samo svjetleće kotače, što je bilo neopisivo cool. Sada ga je moguće nabaviti s full led svjetlima. Ono što je falilo ovogodišnjem ljetovanju svakako je čini nam se svjetleći skateboard za vožnjicu po predivnom Jadranu.

Posjeti Miss7.24sata.hr