1+1 gratis u dm online shopu

dm.hr
Kupnja u dm online shopu je jednostavno povoljna
Vidi originalni članak

Stigle su izvrsne vijesti iz dm-a! Od 16.3. možete ostvariti super uštede u dm online shopu u sklopu nove pogodnosti Jednostavno povoljno. Ostvarite super uštede jer vam dm svaka dva tjedna priprema nove online prilike koje su povoljne za vaš novčanik. Mi vam donosimo sve što trebate znati kako biste uživali u ovoj novosti.

Do kraja ožujka pri kupnji odabranog proizvoda Nivea, Aussie, Sensodyne i Aresept možete odabrati drugi koji ćete dobiti potpuno besplatno. Pri kupnji dodajte proizvod koji želite kupiti te proizvod iz iste ponude (iste cijene) koji želite dobiti besplatno na vašu kućnu adresu te će vam, pri zaključivanje narudžbe, biti naplaćen samo jedan. Na gore navedeni način možete kombinirati sve proizvode s popisa istog brenda jednostavno povoljnih proizvoda.

U akciji 1+1 do kraja ožujka sudjeluju:

Također, ako u svoju košaricu dodate dva dezinficijensa Aresept u pakiranju od 500 ml, platit ćete jedan, a drugi dobivate na poklon.

Ne zaboravite pratiti dm na Facebooku, Instagramu i YouTubeu kako biste na vrijeme dobili sve informacije o pogodnostima koje vam dm priprema, a za još više informacija posjetite dm online shop na: https://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=AkVFXeuToc_TsLQferq8Dma0zQA18c8khs0Wo.s6fxr.o7/fastid=eyeyfrdhzujzpghljarayhklapln/stparam=sirgpkjgee/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.dm.hr/jednostavno-povoljno-619554.

Posjeti Miss7.24sata.hr